Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.163.19.57 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Ben van Soest schreef op 11 november 2016:
Hallo Els, (Of mag ik zeggen Lieve Els ?)
 
Heel even wil ik nog terugkomen op de mooie bijeenkomst van afgelopen zondag in Beek. Wat was dit weer een mooie, goed verzorgde, indrukwekkende bijeenkomst. Mooi, respectvol, indrukwekkend en ook ruimte voor een hartelijke lach. Complimenten ook voor de vrouw die de hele middag zo mooi sprak en vooral ook haar mooie tekst aan het einde van de middag met betrekking tot het gat in het hart. Maar ook dat hart was zo’n apart idee dat uiteindelijk zo’n mooi bloemenhart werd.

En dan de muziek en zang van Wendy, Tessa, Guido en Falco! Dat is toch werkelijk uitzonderlijke klasse. (Jammer alleen dat jij niet op de uitnodiging van Falco inging om nog even zelf te zingen. Trots mag je ook zijn op Martijn die zo geweldig over je sprak. Kortom, van begin tot einde was het een super mooie middag, waarbij je ook weer opnieuw ermee geconfronteerd wordt wat mensen toch allemaal meemaken.

Zelf hebben Tonny en ik ook een heel vervelend jaar achter de rug, maar wat we zelf opnieuw weer geleerd hebben en we zondag ook merkten, is hoeveel ongekende kracht en energie je juist in moeilijke tijden weer opdoet. Wij zijn in ieder geval zondagmiddag weer naar huis gegaan met een fijn gevoel. Een fijn gevoel over de hele middag en hoewel we nog heel vaak aan hun denken, ook een fijn gevoel over onze overleden dierbaren. We hadden je graag nog even na deze bijeenkomst persoonlijk gesproken en willen bedanken, maar je was de hele tijd in gesprek. Daarom alsnog onze dank via deze mail.

Els, je bent zoals de middag was, mooi en bijzonder! Je bent een uniek persoon!

Lieve groeten, ook namens Tonny,
Ben van Soest.
Hetty en Jacques schreef op 8 november 2016:
Beste Els,

Zoals zojuist besproken wil ik allereerst Bianca en haar team hartelijk bedanken voor alle hulp de afgelopen week en vandaag. Het opbaren, het thuisbrengen, het begeleiden en de uitvaart alles was perfect geregeld. Het invullen van de muziek leek op zaterdag moeizaam te worden, maar hadden we maar gelijk voor Wendy, haar zus en Falco gekozen. Het was zoals het moest zijn.

Hartelijke groet,
Hetty en Jacques
Jos schreef op 8 november 2016:
Beste Els,

Mede namens mijn vader wil ik je langs deze dank zeggen voor de stijlvolle herdenkingsbijeenkomst afgelopen middag in Beek. De warme woorden en mooie muziek hebben bijgedragen om de overledenen wederom te herinneren en te herdenken. Ook het open hart dat gevuld werd met de meegebrachte bloemen was een prachtig kleurrijk kunstwerk, dat symbolisch liet zien waartoe samenwerking in staat is.

Nogmaals hartelijk dank en heel veel succes met je team voor de toekomst. Ga zo door!

Hartelijke groeten,
Jos
Soffie Bovens-Verboort schreef op 7 november 2016:
Hoi Els,

jammer dat ik er gisteren niet bij kon zijn. Ik hoop dat het gegaan is zoals je gehoopt had. Jullie hebben mooie nieuwe kleren.

Gr. Soffie
Petra Woll-Extra schreef op 6 november 2016:
Beste Els,

van harte proficiat met het jubileum. Els het was een prachtige herdenking van onze dierbaren, en jullie zagen er geweldig en sjiek uit in jullie mooie outfit. Verder veel succes en veel groeten van mam Extra en de 3 dochters.

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier