Ervaringen

Hier kunt u lezen hoe anderen onze diensten hebben ervaren.

Wilt u ook uw ervaring delen?

 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
160 berichten.
Mariëlle Schalleij heeft geschreven op 12 augustus 2022 om 06:05
Wanda is een betrokken persoon met een luisterend oor. Ze werkt overzichtelijk, duidelijk en constructief. Wij vinden haar een mensen mens! Bedankt voor jou goede zorgen.

Gerda en Mariëlle Schalleij
Guus Schoenmakers heeft geschreven op 12 augustus 2022 om 06:05
Goede communicatie, persoonlijk en voorkomend. Meedenkend in oplossingen en aandragen van ideeën. Persoonlijke wens stond voorop met in acht neming van mogelijkheden. Ook de ritueel begeleidster, door Els aangedragen was top. Goede communicatie, goed geluisterd en mooie persoonlijke invulling van de dienst met een fijne warme begeleiding.

Guus Schoenmakers
Ton heeft geschreven op 12 augustus 2022 om 06:04
Ik heb het contact met Els als zeer waardevol en persoonlijk ervaren en heb gedurende deze moeilijke periode heel veel steun aan haar gehad, praktisch en emotioneel. Ze neemt ruim de tijd voor de gesprekken en is enorm empathisch. Ze neemt initiatief en durft adequaat beslissingen te nemen, maar dringt niet op. Het contact met haar heeft mij een stuk op weg geholpen op het komende pad van mijn rouwverwerking. Bedankt. Ton
Chantal Leunisssen-Bocken heeft geschreven op 17 juni 2022 om 05:44
Els Jacobs is een hartelijk en warm mens, een zeer professionele vakvrouw die haar vak verstaat maar ook hart voor de mens heeft en echt betrokken is. Els neemt alle tijd voor je. Het is kleiner en persoonlijker dan een groot uitvaartcentrum en daardoor voelt het intiemer. Niets dan lof voor Els Jacobs uitvaartcentrum.
Anja Meijers heeft geschreven op 13 juni 2022 om 10:48
warme en aandachtsvolle benadering en overleg. Ten alle tijden bereikbaar, bovendien zeer discreet tijdens de uitvaart.
Bea Nijssen heeft geschreven op 9 mei 2022 om 07:21
Els Jacobs uitvaartonderneming is een verademing in deze branche. De kracht van Els Jacobs en haar dames ligt in uitstraling van warmte, persoonlijke aandacht en enorme betrokkenheid. Menselijk in plaats van zakelijk. Els brengt rust in de chaos waarin je op zo'n moment zit en tijd speelt daarbij voor haar geen enkele rol. Zij verdiept zich in het levensverhaal van de overledene en levert een mooie eigen bijdrage aan de uitvaart in de vorm van zowel woord als aankleding. Els en haar dames hebben er voor gezorgd dat we pap een mooi afscheid hebben kunnen geven.
MJM Peeters heeft geschreven op 4 mei 2022 om 08:09
Ik heb alleen maar lof voor alle mensen die hebben bijdragen aan het welslagen van de uitvaart van mijn vrouw. De voorbereiding, de uitvaart zelf en de nazorg waren geweldig. Er is geluisterd naar wensen, er is meegedacht, men is oplossingsgericht en "ontzorgt" maximaal. Chapeau!
Ans Verjans heeft geschreven op 4 mei 2022 om 08:06
Super mooie ervaring. Zeer respectvol en er werd ons niks opgedrongen.
Louis Delahaije heeft geschreven op 4 mei 2022 om 06:07
Het was helaas de tweede keer in korte tijd der wij van de diensten van Els gebruik moesten maken en dat was beide keren tot volle tevredenheid. In een droevige tijd hebben we een heel persoonlijke aanpak en warmte zeer gewaardeerd.
Monique de Koning heeft geschreven op 3 mei 2022 om 04:07
De respectvolle, vertrouwenwekkende en warme betrokken houding van Wanda Voragen heeft er voor gezorgd dat wij een heel bijzondere herinnering mogen hebben aan het afscheid van onze echtgenoot, vader en opa. Hier zijn wij haar zeer dankbaar voor.