Ervaringen

Hier kunt u lezen hoe anderen onze diensten hebben ervaren.

Wilt u ook uw ervaring delen?

 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
155 berichten.
Bea Nijssen heeft geschreven op 9 mei 2022 om 07:21
Els Jacobs uitvaartonderneming is een verademing in deze branche. De kracht van Els Jacobs en haar dames ligt in uitstraling van warmte, persoonlijke aandacht en enorme betrokkenheid. Menselijk in plaats van zakelijk. Els brengt rust in de chaos waarin je op zo'n moment zit en tijd speelt daarbij voor haar geen enkele rol. Zij verdiept zich in het levensverhaal van de overledene en levert een mooie eigen bijdrage aan de uitvaart in de vorm van zowel woord als aankleding. Els en haar dames hebben er voor gezorgd dat we pap een mooi afscheid hebben kunnen geven.
MJM Peeters heeft geschreven op 4 mei 2022 om 08:09
Ik heb alleen maar lof voor alle mensen die hebben bijdragen aan het welslagen van de uitvaart van mijn vrouw. De voorbereiding, de uitvaart zelf en de nazorg waren geweldig. Er is geluisterd naar wensen, er is meegedacht, men is oplossingsgericht en "ontzorgt" maximaal. Chapeau!
Ans Verjans heeft geschreven op 4 mei 2022 om 08:06
Super mooie ervaring. Zeer respectvol en er werd ons niks opgedrongen.
Louis Delahaije heeft geschreven op 4 mei 2022 om 06:07
Het was helaas de tweede keer in korte tijd der wij van de diensten van Els gebruik moesten maken en dat was beide keren tot volle tevredenheid. In een droevige tijd hebben we een heel persoonlijke aanpak en warmte zeer gewaardeerd.
Monique de Koning heeft geschreven op 3 mei 2022 om 04:07
De respectvolle, vertrouwenwekkende en warme betrokken houding van Wanda Voragen heeft er voor gezorgd dat wij een heel bijzondere herinnering mogen hebben aan het afscheid van onze echtgenoot, vader en opa. Hier zijn wij haar zeer dankbaar voor.
Noreen Tulner heeft geschreven op 2 mei 2022 om 04:06
Professioneel, transparant, heldere communicatie en goede persoonlijke begeleiding!! En vooral een heel fijn mens om aan je zijde te hebben in zo’n heftige week. Presentatie is helemaal super van de dames op de begrafenis zelf.
Ben van Soest heeft geschreven op 1 mei 2022 om 04:05
Uitvaartondernemer Els Jacobs was al bekend bij me vanwege een eerdere uitvaart die ze i.v.m. het overlijden van mijn moeder heeft geregeld. Nu dan helaas voor mijn overleden echtgenote. Uiteraard waren dit nog emotionelere momenten dan bij mijn moeder die immers een "gezegende" leeftijd had in tegenstelling tot mijn vrouw, maar ik wist dat ik met een gerust hart alles eigenlijk aan Els Jacobs kon overlaten voor een mooie ( wat heet "mooi") uitvaartdienst. Nu, vandaag exact één maand geleden kan ik met een heel tevreden gevoel terugkijken op een mooie uitvaartdienst. Echt de uitvaartdienst die mijn vrouw ook verdiend heeft. Mijn vrouw mis ik enorm, harder dan ik gedacht had. Maar als ik dan terugkijk naar de uitvaart, dan geeft me dat wel ook troost. En ook de vele mooie reacties van familie, vrienden en kennissen die het een "mooie", respectvolle en persoonlijke afscheidsdienst vonden, iets wat mijn vrouw ook verdiend had.
Peter en Bea Nijssen heeft geschreven op 18 april 2022 om 12:36
21 maart jl. is vrij plotseling onze vader (91 jaar) overleden. Overmand door verdriet werd meteen gedacht "Els Jacobs bellen". Zij had ook de crematie van mam (2 jaar geleden) verzorgd en wij allen incl. pap waren hier zeer van onder de indruk. Je voelt je radeloos, verdrietig en weet niet wat als eerste te doen, maar dan komt Els. Zij straalt zoveel warmte uit, geeft persoonlijke aandacht en toont enorme betrokkenheid. Ze brengt rust in de chaos waarin je op zo'n moment zit. En tijd speelt voor haar daarbij geen enkele rol. Els verdiept zich in het levensverhaal van de overledene en levert een mooie eigen bijdrage aan de crematie in de vorm van zowel woord als aankleding. Pap was omringd door vele kaarsen en is dus letterlijk door Els in het licht gezet. Els en haar team heeft er voor gezorgd dat we pap een mooi afscheid hebben kunnen geven. Onze dank is in woorden niet uit te drukken.
Els, samen met je team ben je uniek in deze branche, je bent onze KANJER van Goud.
Monique de Koning heeft geschreven op 5 april 2022 om 17:41
Op 19 februari is onze lieve vader en echtgenoot van mama overleden. In de dagen erna hebben wij de warme betrokkenheid van Wanda mogen ervaren. Zij gaf ons de rust en het vertrouwen om naar een waardig afscheid toe te leven, we hadden warme en heldere gesprekken waardoor wij stap voor stap tot een heel persoonlijke vorm konden komen. Wij zijn heel dankbaar voor de wijze waarop zij ons hierin heeft begeleid en zullen met veel warmte hieraan terug denken.
Monique de Koning
Peter Vossen heeft geschreven op 14 februari 2022 om 11:26
Een maand geleden hebben wij mijn vrouw Franzi te ruste gelegd op natuurbegraafplaats “Lahrhof” in Sittard.
Het gemis zal blijven en het verdriet is nog groot maar het persoonlijke en warme afscheid dat we van Franzi hebben kunnen nemen, verzacht de pijn en maakt voortaan deel uit van de mooie herinneringen aan haar.
Dat we zo intens afscheid hebben kunnen nemen, daarvoor bedanken we Wanda die professioneel en met een oog voor details maar vooral warm en betrokken zorg heeft gedragen voor een afscheid, Franzi waardig.
Daarnaast heeft de indrukwekkende en tegelijkertijd intiem blijvende rituele begeleiding van Minke een bepalende inbreng gehad in de afscheidsdienst en bij het te ruste leggen. Het voelde als de steun van een naaste.
De al jaren geleden geuite wens van Franzi om haar uitvaart te laten verzorgen door Els Jacobs, is ten volle waar gemaakt. Mijn dank aan iedereen die daaraan heeft bijgedragen.