Ervaringen

Hier kunt u lezen hoe anderen onze diensten hebben ervaren.

Wilt u ook uw ervaring delen?

 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
164 berichten.
Raymond heeft geschreven op 17 januari 2023 om 11:06
Langs deze weg wil ik Wanda en het hele team nogmaals hartelijk danken voor de professionele begeleiding bij de uitvaart van mijn moeder en de voorbereiding daarvan. Het begrip, de rust en de warmte, waarmee jullie ons in deze verdrietige tijd omringd hebben, heeft bijgedragen tot een waardig afscheid, waar we als familie veel troost uit putten.
Bram Pustjens heeft geschreven op 11 december 2022 om 12:55
Graag wil ik Wanda en haar team enorm bedanken voor haar begeleiding in alles rondom de uitvaart van mijn plotseling overleden oom.

Ik heb het persoonlijk contact fijn gevonden en ik heb alles kunnen vragen, wat voor mij van belang was.

Samen met haar team hebben we de uitvaart kunnen verzorgen, zoals mijn oom gewild had.

Nogmaals dank.
Groetjes,
Bram Pustjens
R. Jacobs heeft geschreven op 26 oktober 2022 om 09:47
Els Jacobs betrokken en professionele inbreng i.c.m. uitermate geschikt personeel levert een persoonlijke en gedetailleerde uitvaart op. Vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste evaluatie is er aandacht voor de overledene en nabestaanden vanuit ervaring en kennis met altijd oog voor de wensen van familie en nabestaanden. De verzorging van de overledene is buitengewoon goed en als nabestaande voel je de veiligheid en warmte die op dat moment nodig is.
H. Rost heeft geschreven op 25 oktober 2022 om 05:46
Deze uitvaartondernemer verstaat haar vak. Zij weet de nabestaanden op een zeer meelevende en professionele wijze te begeleiden bij het vormgeven van de afscheidsviering. Ook luistert zij goed naar de wensen van hen en doet waardevolle suggesties. Zij heeft er voor gezorgd dat wij kunnen terugkijken op een prachtig afscheid. Wij zullen hier nog lang met grote dankbaarheid aan terugdenken. Familieleden gaven ons te kennen dat ze zo'n afscheidsdienst ook zouden wensen. Welk beter compliment wil je nog.
Mariëlle Schalleij heeft geschreven op 12 augustus 2022 om 06:05
Wanda is een betrokken persoon met een luisterend oor. Ze werkt overzichtelijk, duidelijk en constructief. Wij vinden haar een mensen mens! Bedankt voor jou goede zorgen.

Gerda en Mariëlle Schalleij
Guus Schoenmakers heeft geschreven op 12 augustus 2022 om 06:05
Goede communicatie, persoonlijk en voorkomend. Meedenkend in oplossingen en aandragen van ideeën. Persoonlijke wens stond voorop met in acht neming van mogelijkheden. Ook de ritueel begeleidster, door Els aangedragen was top. Goede communicatie, goed geluisterd en mooie persoonlijke invulling van de dienst met een fijne warme begeleiding.

Guus Schoenmakers
Ton heeft geschreven op 12 augustus 2022 om 06:04
Ik heb het contact met Els als zeer waardevol en persoonlijk ervaren en heb gedurende deze moeilijke periode heel veel steun aan haar gehad, praktisch en emotioneel. Ze neemt ruim de tijd voor de gesprekken en is enorm empathisch. Ze neemt initiatief en durft adequaat beslissingen te nemen, maar dringt niet op. Het contact met haar heeft mij een stuk op weg geholpen op het komende pad van mijn rouwverwerking. Bedankt. Ton
Chantal Leunisssen-Bocken heeft geschreven op 17 juni 2022 om 05:44
Els Jacobs is een hartelijk en warm mens, een zeer professionele vakvrouw die haar vak verstaat maar ook hart voor de mens heeft en echt betrokken is. Els neemt alle tijd voor je. Het is kleiner en persoonlijker dan een groot uitvaartcentrum en daardoor voelt het intiemer. Niets dan lof voor Els Jacobs uitvaartcentrum.
Anja Meijers heeft geschreven op 13 juni 2022 om 10:48
warme en aandachtsvolle benadering en overleg. Ten alle tijden bereikbaar, bovendien zeer discreet tijdens de uitvaart.
Bea Nijssen heeft geschreven op 9 mei 2022 om 07:21
Els Jacobs uitvaartonderneming is een verademing in deze branche. De kracht van Els Jacobs en haar dames ligt in uitstraling van warmte, persoonlijke aandacht en enorme betrokkenheid. Menselijk in plaats van zakelijk. Els brengt rust in de chaos waarin je op zo'n moment zit en tijd speelt daarbij voor haar geen enkele rol. Zij verdiept zich in het levensverhaal van de overledene en levert een mooie eigen bijdrage aan de uitvaart in de vorm van zowel woord als aankleding. Els en haar dames hebben er voor gezorgd dat we pap een mooi afscheid hebben kunnen geven.