Ervaringen

Hier kunt u lezen hoe anderen onze diensten hebben ervaren.

Wilt u ook uw ervaring delen?

 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
173 berichten.
Peter Cremers schreef op 12 september 2023 om 08:15
Een zeer prettig en persoonlijk contact. We werden echt meegenomen en goed begeleid, dat is heel fijn. Ook de locatie waar we naar de overledene konden gaan kijken was zeer ruim en prettig en er was voldoende aandacht voor de nabestaanden. Kortom, alles is echt heel goed verlopen, er is ook helemaal niks fout gegaan. Dat horen we ook van de mensen die bij het afscheid waren. Els Jacobs, bedankt!!
Mariëtte van Dorst schreef op 31 augustus 2023 om 07:51
Els heeft ons bij de uitvaart van zowel mijn moeder als mijn broer heel goed ter zijde gestaan, het contact was erg prettig alsmede haar advies in alles. Ik heb geen minpunten, ze nam alle tijd voor ons en neemt zoveel mogelijk uit handen voor de nabestaanden.
Rudie Driessen schreef op 30 juni 2023 om 10:44
De uitvaartonderneming heeft aan alle wensen voldaan. We konden op elk moment contact opnemen met de uitvaartonderneming. Vanaf het moment dat mevr.Martha Brorens was overleden werd zij op zeer respectvolle manier naar de uitvaartonderneming vervoerd. Hier hebben we gezamenlijk mevr. Brorens verzorgd en opgebaard. Mijn kleinkinderen hebben 2 avonden aan de beschildering van de kist gewerkt. De dienst in crematorium en de uitvoering op het kerkhof zijn enorm respectvol uitgevoerd. Alle lof voor het team van uitvaartonderneming Els Jacobs!!
Marlies Bouwens schreef op 28 juni 2023 om 06:00
Wij hebben zeer fijne ervaringen met deze mooie, lieve, hartelijke dames. Ze zijn zeer ervaren, zeer meelevend en meedenkend. Nemen je echt veel zorgen uit handen. Mede door hun is t een heel mooie en persoonlijke uitvaart geworden. Achteraf ook nog bellen hoe t met je gaat en hoe je de uitvaart ervaren hebt. Echt chapeau voor deze meidengroep. Zal ze echt bij iedereen aanraden.
Anja Haagmans schreef op 27 maart 2023 om 08:09
Na navraag, wie moet ik bellen voor het afscheid van ma, kreeg ik als antwoord “Bel Els Jacobs daar
hoor je alleen maar positieve berichten over”.
En dat klopt. Els heeft ons op zeer professionele maar ook zorgzame wijze door het afscheidsproces
van ma heen geholpen.
Ma kon in haar huis blijven mede door dat Els iedere dag kwam kijken of alles in orde was met ma
maar ook met mij en zij nam hier alle tijd voor.
De afscheidsdienst was in het crematorium. In de ontvangstkamer waren onze 2 kleinkinderen zo
druk, dat ik dacht dat gaat het niet worden met die 2.
Echter hun gedrag veranderde meteen bij het binnenkomen van de aula. Hier heerste een serene
sfeer, rust. Het voelde behaaglijk, Huiselijks zelfs. Els en haar team hadden gezorgd voor een warm
welkom door de vele brandende kaarsen.
Het was een zee van licht met ma op de voorgrond. Na de afscheidsdienst werd ma naar haar laatste
rustplaats gebracht, maar eerst werd nog stil gestaan voor haar huis. Ook voor me een laatste
afscheidsgroet.
Dankjewel Els en team.
Frans Vankan schreef op 14 maart 2023 om 13:21
Via deze weg wil ik dank uitbrengen aan Els Jacobs Uitvaartonderneming.

Alles tot in de perfectie geregeld.

Met klem wil ik Wanda noemen, zij is een vakvrouw. Haar begeleiding was top, inlevingsvermogen, hele fijne omgang en oog voor details.

Ik kan alleen maar zeggen chapeau voor deze onderneming.
Pascal en Guido Lemeer schreef op 7 maart 2023 om 11:03
Na het overlijden van pa heb ik Els benaderd en gevraagd de uitvaart te verzorgen.

Els heeft het hele traject - vanaf de eerste tot en met de laatste minuut - perfect ingevuld en afgehandeld. Els is een vakvrouw, die de kunst beheerst om met gevoel voor compassie de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken te begeleiden en te regelen. Werkelijk niks is teveel, ook in de avonduren en weekenden niet.

Els beschikt over een goed inlevingsvermogen, denkt mee en doet passende voorstellen om de uitvaart in de mooist mogelijke vorm te gieten.

De rouwkamers zijn sfeervol en tegelijkertijd sereen, met een aparte en afsluitbare ruimte waar koffie en thee voor je klaar staat.

Els geeft je het gevoel dat je je nergens druk om hoeft te maken; complete ontzorging.

Door de manier van werken wordt een stuk van de “zwaarte” van het moment weggenomen, hetgeen wij als uitermate prettig hebben ervaren.
Ook familieleden en vrienden gaven aan dat ze op een waardige en hele mooie manier afscheid hebben kunnen nemen.



Dank, Els !!
Sjef van Eijndhoven schreef op 10 februari 2023 om 12:55
Namens mijn zoon en ook namens mijzelf, zijn we helemaal tevreden over deze bijzondere uitvaart die heel fijn geregeld is Door de uitvaarondernemer. Zeer tevreden en een hele goede communicatie van begin tot einde Ze komen de afspraak helemaal tegemoet, en regelen heel veel voor de nabestaanden, en dat is een heel fijn gevoel wat goed blijft in mijn geheugen.
Frans Scheeren schreef op 3 februari 2023 om 10:19
Els Jacobs Uitvaartonderneming b.v. is in alle opzichten een zeer professioneel bedrijf, echter als Els persoonlijk een eerste bezoek brengt aan de nabestaanden van de overledene heeft niemand de indruk met een bedrijf te maken te hebben. In tegendeel: Els is een zeer warme persoonlijkheid die vanaf de eerste kennismaking veel vertrouwen wekt en een groot empathisch vermogen blijkt te hebben. Ze neemt ruim de tijd om een luisterend oor te bieden aan de nabestaanden en is mede hierdoor in staat om de behoeften van de familieleden goed in te schatten en te vertalen naar de concrete invulling van het afscheid van de overledene. Ze helpt de familie, rekening houdend met alle emoties en behoeftes van dat moment, om passende keuzes te maken, denk aan rouwbrieven, uitnodigingen, gedachtenisprentje, kist, bloemen, koffietafel, etc. Els neemt de familie werkelijk alles uit handen wat op dat moment als last wordt ervaren, en dan tevens op een manier die voor de familie aanvoelt als een warme deken. Daarnaast is Els Jacobs als bedrijf zeer deskundig, transparant m.b.t. kosten, zeer klantgericht, punctueel en komt afspraken na. Kortom, zoals gezegd, zeer professioneel, maar tevens met een warme persoonlijke benadering.
Raymond schreef op 17 januari 2023 om 11:06
Langs deze weg wil ik Wanda en het hele team nogmaals hartelijk danken voor de professionele begeleiding bij de uitvaart van mijn moeder en de voorbereiding daarvan. Het begrip, de rust en de warmte, waarmee jullie ons in deze verdrietige tijd omringd hebben, heeft bijgedragen tot een waardig afscheid, waar we als familie veel troost uit putten.
Bram Pustjens schreef op 11 december 2022 om 12:55
Graag wil ik Wanda en haar team enorm bedanken voor haar begeleiding in alles rondom de uitvaart van mijn plotseling overleden oom.

Ik heb het persoonlijk contact fijn gevonden en ik heb alles kunnen vragen, wat voor mij van belang was.

Samen met haar team hebben we de uitvaart kunnen verzorgen, zoals mijn oom gewild had.

Nogmaals dank.
Groetjes,
Bram Pustjens
R. Jacobs schreef op 26 oktober 2022 om 09:47
Els Jacobs betrokken en professionele inbreng i.c.m. uitermate geschikt personeel levert een persoonlijke en gedetailleerde uitvaart op. Vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste evaluatie is er aandacht voor de overledene en nabestaanden vanuit ervaring en kennis met altijd oog voor de wensen van familie en nabestaanden. De verzorging van de overledene is buitengewoon goed en als nabestaande voel je de veiligheid en warmte die op dat moment nodig is.
H. Rost schreef op 25 oktober 2022 om 05:46
Deze uitvaartondernemer verstaat haar vak. Zij weet de nabestaanden op een zeer meelevende en professionele wijze te begeleiden bij het vormgeven van de afscheidsviering. Ook luistert zij goed naar de wensen van hen en doet waardevolle suggesties. Zij heeft er voor gezorgd dat wij kunnen terugkijken op een prachtig afscheid. Wij zullen hier nog lang met grote dankbaarheid aan terugdenken. Familieleden gaven ons te kennen dat ze zo'n afscheidsdienst ook zouden wensen. Welk beter compliment wil je nog.
Mariëlle Schalleij schreef op 12 augustus 2022 om 06:05
Wanda is een betrokken persoon met een luisterend oor. Ze werkt overzichtelijk, duidelijk en constructief. Wij vinden haar een mensen mens! Bedankt voor jou goede zorgen.

Gerda en Mariëlle Schalleij
Guus Schoenmakers schreef op 12 augustus 2022 om 06:05
Goede communicatie, persoonlijk en voorkomend. Meedenkend in oplossingen en aandragen van ideeën. Persoonlijke wens stond voorop met in acht neming van mogelijkheden. Ook de ritueel begeleidster, door Els aangedragen was top. Goede communicatie, goed geluisterd en mooie persoonlijke invulling van de dienst met een fijne warme begeleiding.

Guus Schoenmakers
Ton schreef op 12 augustus 2022 om 06:04
Ik heb het contact met Els als zeer waardevol en persoonlijk ervaren en heb gedurende deze moeilijke periode heel veel steun aan haar gehad, praktisch en emotioneel. Ze neemt ruim de tijd voor de gesprekken en is enorm empathisch. Ze neemt initiatief en durft adequaat beslissingen te nemen, maar dringt niet op. Het contact met haar heeft mij een stuk op weg geholpen op het komende pad van mijn rouwverwerking. Bedankt. Ton
Chantal Leunisssen-Bocken schreef op 17 juni 2022 om 05:44
Els Jacobs is een hartelijk en warm mens, een zeer professionele vakvrouw die haar vak verstaat maar ook hart voor de mens heeft en echt betrokken is. Els neemt alle tijd voor je. Het is kleiner en persoonlijker dan een groot uitvaartcentrum en daardoor voelt het intiemer. Niets dan lof voor Els Jacobs uitvaartcentrum.
Anja Meijers schreef op 13 juni 2022 om 10:48
warme en aandachtsvolle benadering en overleg. Ten alle tijden bereikbaar, bovendien zeer discreet tijdens de uitvaart.
Bea Nijssen schreef op 9 mei 2022 om 07:21
Els Jacobs uitvaartonderneming is een verademing in deze branche. De kracht van Els Jacobs en haar dames ligt in uitstraling van warmte, persoonlijke aandacht en enorme betrokkenheid. Menselijk in plaats van zakelijk. Els brengt rust in de chaos waarin je op zo'n moment zit en tijd speelt daarbij voor haar geen enkele rol. Zij verdiept zich in het levensverhaal van de overledene en levert een mooie eigen bijdrage aan de uitvaart in de vorm van zowel woord als aankleding. Els en haar dames hebben er voor gezorgd dat we pap een mooi afscheid hebben kunnen geven.
MJM Peeters schreef op 4 mei 2022 om 08:09
Ik heb alleen maar lof voor alle mensen die hebben bijdragen aan het welslagen van de uitvaart van mijn vrouw. De voorbereiding, de uitvaart zelf en de nazorg waren geweldig. Er is geluisterd naar wensen, er is meegedacht, men is oplossingsgericht en "ontzorgt" maximaal. Chapeau!
Ans Verjans schreef op 4 mei 2022 om 08:06
Super mooie ervaring. Zeer respectvol en er werd ons niks opgedrongen.
Louis Delahaije schreef op 4 mei 2022 om 06:07
Het was helaas de tweede keer in korte tijd der wij van de diensten van Els gebruik moesten maken en dat was beide keren tot volle tevredenheid. In een droevige tijd hebben we een heel persoonlijke aanpak en warmte zeer gewaardeerd.
Monique de Koning schreef op 3 mei 2022 om 04:07
De respectvolle, vertrouwenwekkende en warme betrokken houding van Wanda Voragen heeft er voor gezorgd dat wij een heel bijzondere herinnering mogen hebben aan het afscheid van onze echtgenoot, vader en opa. Hier zijn wij haar zeer dankbaar voor.
Noreen Tulner schreef op 2 mei 2022 om 04:06
Professioneel, transparant, heldere communicatie en goede persoonlijke begeleiding!! En vooral een heel fijn mens om aan je zijde te hebben in zo’n heftige week. Presentatie is helemaal super van de dames op de begrafenis zelf.
Ben van Soest schreef op 1 mei 2022 om 04:05
Uitvaartondernemer Els Jacobs was al bekend bij me vanwege een eerdere uitvaart die ze i.v.m. het overlijden van mijn moeder heeft geregeld. Nu dan helaas voor mijn overleden echtgenote. Uiteraard waren dit nog emotionelere momenten dan bij mijn moeder die immers een "gezegende" leeftijd had in tegenstelling tot mijn vrouw, maar ik wist dat ik met een gerust hart alles eigenlijk aan Els Jacobs kon overlaten voor een mooie ( wat heet "mooi") uitvaartdienst. Nu, vandaag exact één maand geleden kan ik met een heel tevreden gevoel terugkijken op een mooie uitvaartdienst. Echt de uitvaartdienst die mijn vrouw ook verdiend heeft. Mijn vrouw mis ik enorm, harder dan ik gedacht had. Maar als ik dan terugkijk naar de uitvaart, dan geeft me dat wel ook troost. En ook de vele mooie reacties van familie, vrienden en kennissen die het een "mooie", respectvolle en persoonlijke afscheidsdienst vonden, iets wat mijn vrouw ook verdiend had.

Neem contact met ons op!

+31 464 112 922