Ervaringen

Hier kunt u lezen hoe anderen onze diensten hebben ervaren.

Wilt u ook uw ervaring delen?

 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
173 berichten.
Peter en Bea Nijssen schreef op 18 april 2022 om 12:36
21 maart jl. is vrij plotseling onze vader (91 jaar) overleden. Overmand door verdriet werd meteen gedacht "Els Jacobs bellen". Zij had ook de crematie van mam (2 jaar geleden) verzorgd en wij allen incl. pap waren hier zeer van onder de indruk. Je voelt je radeloos, verdrietig en weet niet wat als eerste te doen, maar dan komt Els. Zij straalt zoveel warmte uit, geeft persoonlijke aandacht en toont enorme betrokkenheid. Ze brengt rust in de chaos waarin je op zo'n moment zit. En tijd speelt voor haar daarbij geen enkele rol. Els verdiept zich in het levensverhaal van de overledene en levert een mooie eigen bijdrage aan de crematie in de vorm van zowel woord als aankleding. Pap was omringd door vele kaarsen en is dus letterlijk door Els in het licht gezet. Els en haar team heeft er voor gezorgd dat we pap een mooi afscheid hebben kunnen geven. Onze dank is in woorden niet uit te drukken.
Els, samen met je team ben je uniek in deze branche, je bent onze KANJER van Goud.
Monique de Koning schreef op 5 april 2022 om 17:41
Op 19 februari is onze lieve vader en echtgenoot van mama overleden. In de dagen erna hebben wij de warme betrokkenheid van Wanda mogen ervaren. Zij gaf ons de rust en het vertrouwen om naar een waardig afscheid toe te leven, we hadden warme en heldere gesprekken waardoor wij stap voor stap tot een heel persoonlijke vorm konden komen. Wij zijn heel dankbaar voor de wijze waarop zij ons hierin heeft begeleid en zullen met veel warmte hieraan terug denken.
Monique de Koning
Peter Vossen schreef op 14 februari 2022 om 11:26
Een maand geleden hebben wij mijn vrouw Franzi te ruste gelegd op natuurbegraafplaats “Lahrhof” in Sittard.
Het gemis zal blijven en het verdriet is nog groot maar het persoonlijke en warme afscheid dat we van Franzi hebben kunnen nemen, verzacht de pijn en maakt voortaan deel uit van de mooie herinneringen aan haar.
Dat we zo intens afscheid hebben kunnen nemen, daarvoor bedanken we Wanda die professioneel en met een oog voor details maar vooral warm en betrokken zorg heeft gedragen voor een afscheid, Franzi waardig.
Daarnaast heeft de indrukwekkende en tegelijkertijd intiem blijvende rituele begeleiding van Minke een bepalende inbreng gehad in de afscheidsdienst en bij het te ruste leggen. Het voelde als de steun van een naaste.
De al jaren geleden geuite wens van Franzi om haar uitvaart te laten verzorgen door Els Jacobs, is ten volle waar gemaakt. Mijn dank aan iedereen die daaraan heeft bijgedragen.
Jo Goossens schreef op 8 februari 2022 om 14:24
Ben heel blij hoe Wanda Voragen de uitvaart heeft geregeld en VERZORGD. Net als bij de uitvaart van mijn moeder in mei 2020 was alles tot in de puntjes verzorgd door Wanda. Zij is geboren voor dit vak. Ik beveel de uitvaartonderneming van Els Jacobs dan ook iedereen AAN!!!!
Mano Theelen schreef op 8 februari 2022 om 14:23
Els heeft heel veel aandacht voor het verhaal van de nabestaanden. We werden altijd warm ontvangen, de communicatie was altijd direct en duidelijk ! Op geen enkel moment speelde tijd een rol. Haar persoonlijke benadering sprak ons erg aan. Ze voelde precies aan hoe wij de uitvaart wilden uitvoeren, haar voorstel sloot naadloos aan op onze wensen. Ook de nazorg was tot in de puntjes geregeld. Dankjewel Els!
Iris schreef op 7 februari 2022 om 14:18
We zijn dankbaar voor de fijne, persoonlijke en prettige begeleiding rondom het afscheid van mijn vader. Hierdoor is het een ontzettend mooi en warm afscheid geworden. een afscheid dat bij hem past en zoals hij gewild zou hebben. Dit zal ons zeker helpen in deze periode van rouw.
anoniem schreef op 7 februari 2022 om 14:18
Voor de afscheidsbijeenkomst van mijn vader zijn wij begeleid door Els Jacobs zelf. Dit was heel fijn. Er was heel veel persoonlijke aandacht. Hadden wij nog vragen, stond Els meteen weer bij ons op de stoep. Niets was haar te veel en ze had alle tijd en aandacht voor ons. Zij heeft er totaal voor gezorgd dat mijn vader het persoonlijke en intieme afscheid kreeg dat wij nog niet helemaal voor ogen hadden maar waar zij mee hielp het in te vullen. Wij zijn meer dan tevreden en kijken op een hele mooie persoonlijke afscheidsbijeenkomst terug. Heel hartelijk dank Els!
Johan Peeters schreef op 7 februari 2022 om 14:17
Ik heb alleen maar lof voor alle mensen die hebben bijdragen aan het welslagen van de uitvaart van mijn vrouw. De voorbereiding, de uitvaart zelf en de nazorg waren geweldig. Er is geluisterd naar wensen, er is meegedacht, men is oplossingsgericht en "ontzorgt" maximaal. Chapeau!
Jos van der Linden schreef op 7 februari 2022 om 14:17
Zeer goed contact, snelle reactie en opvolging, zeer goede en aangename begeleiding, zeer goed bereikbaar, kortom perfect!! Zeker aanbeveling!!
Gerry van den Heuvel-Verhaegh schreef op 7 februari 2022 om 13:15
Door de persoonlijke benadering en de warme aandacht van Els voelden wij ons meteen op ons gemak en nu kijken wij met een voldaan gevoel terug op het afscheid van mam. De verzorging van de overledene, de thuisopbaring, de voorgangster in de dienst, de live muziek, alles paste bij ons en alles draaide om mam. Zowel de uitvaart van pap, 20 jaar geleden ook door Els gedaan, als die van mam zijn voor ons en onze familie zeer speciaal geweest en beide zullen wij ons met warme gevoelens blijven herinneren.
Hanchel Tillmanns schreef op 7 februari 2022 om 13:10
Vooraf zag ik er erg tegenop, maar door de zeer warme, respectvolle en vakkundige begeleiding van Els ging het als vanzelf. Er was aandacht voor persoonlijke invulling en ze had daarnaast veel suggesties voor verdere aankleding tot een waardige uitvaart. Ondanks het verdrietige situatie heb ik het als heel fijn proces ervaren met een traan en een lach. Els bedankt!
Fam. Delahaije schreef op 6 december 2021 om 07:07
Beste Els,

Bedankt voor de begeleiding na het overlijden van onze moeder. De persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat we ondanks het verdriet op een mooie manier afscheid hebben kunnen nemen. De dienst was precies zoals moeder het gewild zou hebben.

Fam. Delahaije
Martin en Tilly Franssen schreef op 15 juli 2021 om 10:25
Hoi Els,

Zoals beloofd is hier de recensie voor in het gastenboek.

Els Jacobs Uitvaartonderneming straalt uit waar ze voor staan: Menselijk, warm, vertrouwd en professioneel. Alles is tot in de puntjes geregeld en er wordt niets over het hoofd gezien.

Niets dan lof voor Els Jacobs en haar medewerkers. In deze moeilijke tijden zijn dit de mensen die een arm om je heenslaan en begeleiden om hier doorheen te komen.

Voor alles wat jullie voor ons en onze moeder gedaan hebben... BEDANKT!

Groetjes Martin en Tilly Franssen.
C. schreef op 19 juni 2021 om 10:27
Hallo Lieve Els,

Nogmaals hartelijk dank voor al jullie goede zorgen bij het afscheid van mijn moeder. In alle rust en stilte, dát was haar grootste wens, plechtig en sereen... En ook voor bescherming van mij. Mij alleen achter laten was haar grootste zorg. Nu is alles geschiedenis. Er zijn geen vertrouwde ogen meer. Alleen nog herinneringen die ik met niemand meer kan delen.

Ze was prachtig verzorgd. De bloemen waren ook schitterend. Alle medewerkers bedankt. Zowel in het uitvaarthuis als op het kerkhof was het heel fijn met jullie. Het gaf mij een enorme geborgenheid. Ook bedankt voor het luisterend oor.

Wat mij betreft is er een enorme leemte ontstaan, die vul je niet zomaar in, mede ook nog eens versterkt door Corona. Ja in het leven is niets vanzelfsprekend, elke dag is weer een nieuwe dag. Een nieuwe uitdaging.

Heel veel groeten aan allemaal, en hopelijk tot ziens.
Peter en Bea Nijssen schreef op 13 mei 2021 om 10:28
Lieve Els en team,

Dankjewel voor de mooie kaart ten behoeve van t 1 jarig overlijden van de mam (mw. Nijssen-Coenen). Ontzettend attent en lief van jullie zeg. 1 jaar alweer, de tijd is omgevlogen en inderdaad verdriet maakt langzaam plaats voor mooie herinneringen alhoewel wij en pap soms toch nog het gemis keihard voelen en zeker rond deze tijd.

Blijf gezond en geniet van de kleine dingen en laten we hopen dat de corona pandemie toch snel ten einde komt, want de koffie staat nog steeds voor je klaar.

Jullie zijn kanjers van goud.

Lieve groet van Peter en Bea Nijssen
Diana Janssen-Pepels schreef op 11 mei 2021 om 10:30
Beste Wanda, Harrie,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de liefdevolle begeleiding tijdens de uitvaart van onze (schoon)vader en man. Jullie betrokkenheid gaf ons enorm veel kracht om samen de uitvaart van pap tot iets moois te maken, ondanks alle verdriet en de beperkingen vanwege Corona.

Jullie stonden altijd voor ons klaar en we hadden ons geen betere steun kunnen wensen. Dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een heel mooi afscheid en daarvoor zijn we jullie en de rest van het team heel erg dankbaar.

Groetjes,
Ria Pepels-Mullens en Diana & Jean-Louis Janssen-Pepels
Diana Pernot schreef op 1 mei 2021 om 10:31
Hallo Els,

Afgelopen maart is mijn vader gestorven. Voor ons was het gauw duidelijk dat we de uitvaart bij jou verzorgd wilden hebben. Alles was tot in de puntjes verzorgd, gewoon TOP!

Het tafelgesprek, het rouwbezoek en de uitvaart van pap was perfect. De aandacht, de zorgzaamheid, maar ook de passie die jullie in deze fase van iemands leven geven en ook voor de nabestaanden voelt zo warm aan. We zijn echt dankbaar wat jullie allemaal voor pap en ons hebben gedaan.

Groetjes Diana.
J.C.J. van Hekke schreef op 15 april 2021 om 10:32
Geachte mevrouw Jacobs,

Hierbij willen wij u allen hartelijk danken voor het verzorgen van de uitvaart van onze vader en schoonvader Adriaan van Hekke. Niet alleen was de uitvaart en alles daaromheen keurig verzorgd, maar vooral ook de persoonlijke benadering en begeleiding hebben wij als uitstekend en warm ervaren.

We hebben het daarbij zowel over de bespreking en invulling van de details van de uitvaart en de adviezen, als over de “voor- en nazorg” in de vorm van telefoontjes of alles liep, of u nog iets kon doen en hoe het er mee ging.

Ik denk dat alles precies was zoals de overledene het gewenst zou hebben, om die reden had hij ook voor u gekozen!

Voor dat alles zijn we u mw. Jacobs en uw medewerksters zeer erkentelijk.
Jaco en Louise van Hekke-Gosker.
Chris schreef op 12 april 2021 om 10:33
Beste Els,

Ik was aangenaam verrast toen ik laatst, één jaar na het overlijden van mijn moeder, een handgeschreven kaartje van jullie team kreeg. Wat super attent dit persoonlijke gebaar. Helemaal in de lijn van de uitvaart die je een jaar geleden verzorgd hebt; persoonlijk, attent en liefdevol.

Dankjewel!
Irma schreef op 10 april 2021 om 10:34
Dag lieve Wanda,

We kijken echt met heel veel voldoening terug. En alles was zo smaakvol door jullie klaargezet. De puzzelstukjes vielen allemaal op hun plek.

We hebben ook mooie reacties gekregen van familie en vrienden die via de live stream hebben meegekeken. Mama zou trots zijn geweest en gezegd hebben ‘‘t waor good’...

Heel erg bedankt ook voor je warme collega die er steeds was wanneer we mama kwamen bezoeken en die er gisteren ook was.

Lieve groeten, ook namens Edith en Ingrid.
Irma
Guus en Ineke Reuten -Lahaij schreef op 2 februari 2021 om 11:35
Beste Dames,

Langs deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de goed verzorgde uitvaart van onze moeder/schoonmoeder/oma. Een bijzonder dank je wel aan Wanda voor de fijne gesprekken, aan Fenna voor de mooie zang (veel complimenten van de aanwezigen) en aan de bloemist voor het prachtige bloemstuk. Dit alles maakte het voor ons een mooi afscheid.

Dank jullie wel.

Groet
Guus en Ineke Reuten -Lahaij
Arno - Fam. Janssen schreef op 29 januari 2021 om 10:35
Lieve Els,

We hebben als hele familie een hele fijne uitvaart gehad van onze broer Jan. Precies zoals hij dat gewild heeft. Dankzij jou en het personeel. Zangeres Wendy had prachtig gezongen. De toespraak, begeleiding en de crematie waren geweldig. De koffietafel sprak iedereen vol lof over.

Iedereen had er een goed gevoel bij, Jan heeft een prachtige uitvaart gehad. Wij willen als familie jou hartelijk bedanken hiervoor.

Familie Janssen
Arno.
Paul en Marlou Burgers schreef op 20 augustus 2020 om 10:37
Beste Wanda, Els en de rest van het team,

Afgelopen zondag, 16 augustus 2020, was het precies 1 jaar geleden dat onze tante is overleden. De uitermate goede ervaring die we hadden met jullie, maakten dat wij er geen moment over hebben getwijfeld om jullie weer te bellen na het overlijden van onze vader, eind december vorig jaar.

Ook onze vader wilde dit, omdat hij zag hoe goed en respectvol de begrafenis van onze tante was geregeld en verzorgd. De gesprekken die wij met Wanda hebben gevoerd zijn door ons als zeer prettig ervaren. Hartverwarmend, respectvol, professioneel, meedenkend, geruisloos, en volledig ontzorgend zijn termen die zo bij ons opkomen, tot en met een sfeervolle rouwkamer aan toe.

Zelfs het kaartje dat wij deze week van jullie hebben ontvangen ter herinnering aan de uitvaart van onze tante, nu 1 jaar geleden, laat zien hoe zeer jullie begaan zijn met het respectvol begeleiden van een overledene naar zijn/haar laatste rustplaats.

Wij willen het hele team, en Wanda in het bijzonder, heel hartelijk danken voor alles en wensen jullie het allerbeste toe.
Paul en Marlou Burgers
John en Judith Stassen schreef op 30 juni 2020 om 10:38
Beste Wanda,

Langs deze weg willen we je nogmaals van harte bedanken voor de goede zorg die je verleend hebt voor en tijdens de uitvaart van mijn (schoon-) vader Jo Stassen. Zowel de rouwkaart, het prentje, het bloemstuk (met fruit!), de gevulde plukmand en de aangeklede aula, zager er zeer verzorgd uit en hebben de uitvaart voor ons heel bijzonder gemaakt.

Ook willen we je expliciet bedanken voor de mogelijkheid om toch nog samen de kist te kunnen sluiten ondanks dat dit niet afgesproken was. Dit was erg fijn samen te doen.

Hartelijke groet,
John en Judith Stassen
Bea Montforts schreef op 30 mei 2020 om 10:39
Lieve Els en team,

6 mei jl. is mijn schoonmoeder overleden en de 1e gedachte was Els bellen (zulke goede ervaringen met jou). Het was wel een beetje moeilijk allemaal door die Corona, maar ondanks dat heb JIJ alles gedaan om samen met Peter een mooi afscheid voor haar te regelen.

De dag van afscheid op 12 mei kwam, daar zagen we zo tegen op, Maar daar stond JIJ, je straalde zo veel rust, warmte en liefde uit en dat gaf ons kracht. Het was een sober maar heel mooi en waardig afscheid. Wat ben je toch een topper. Vanuit het diepst van ons hart willen we jou en je team bedanken voor je eigen liefdevolle bijdrage, je steun en je warmte. Ook namens mijn schoonvader. Je bent onze kanjer van GOUD.

Strakjes, als die Corona voorbij is, hoop ik dat we samen nog eens een kopje koffie kunnen drinken.
Voor nu een hele dikke knuffel en veel liefs van Peter en Bea.

Neem contact met ons op!

+31 464 112 922