Ervaringen

Hier kunt u lezen hoe anderen onze diensten hebben ervaren.

Wilt u ook uw ervaring delen?

 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
173 berichten.
Esther Poot schreef op 29 maart 2020 om 10:41
Goedenavond Wanda,

Dank voor de ons toegestuurde foto’s van het afscheid van mijn vader. Het was een respectvol en dankbaar afscheid, een afscheid dat hij zo verdiende.

Tevens dank dat jullie ons zo goed door deze intens verdrietige dagen hebben geloodst. Een rollercoaster in tijden van wereldproblematiek.

We zijn ervan overtuigd dat over enige tijd onze glimlach door de tranen zal sijpelen. Dan zijn we dankbaar voor de jaren die we samen hebben gehad, voor hetgeen hij ons heeft geleerd.

Dank namens mijn moeder, zus , broer en ikzelf. Met dit afscheid gaan we de toekomst in en zullen de herinneringen aan mijn vader ons de kracht en steun geven om het zonnetje weer te zien.

Liefs van mij voor jullie,
Esther Poot
Leike Vaessen schreef op 29 maart 2020 om 10:40
Aafsjied numme van ein deerbaar persoon is nwats leuk. In eine tied dat ‘t Corana-virus oos laeve beheers weurt dat opins nog lèstigger. De oetvaart reigele vieja de tillefoon, gein persoonlik kontak in de väörrem van ein hèndj, geine trwèstende errem om diene sjouwer, ein beperk aantal luuj op rouwbezeuk, (euverigens in ein prachtig oetvaarthoes) biej de kremaasie allemaol op eine losse sjtool, ongerhauve maeter oetein.

Dat is neet leuk, merrrr d’r is auch ein lichtpuntje, ein rots in de branding, eine mit-denker in oplossinge: Els Jacobs. Dao höbbe veer es femieje jhèl väöl aan gehat en haet ’t aafsjied minder zwaor gemaak. Mit allein de direkte femieje (in oos geval 6 persoone) waor ’t aafsjied in ‘t kreematoriejum sjwan, wèrrem, mit eine lach en ein traon door Els gereigelt en gereegieseert.

Ooze welgemeinde dank geit dan auch oet nao Els en häör mitwirkers.

Leike Vaessen
Petra koenen van es schreef op 11 maart 2020 om 11:44
Vandaag afscheid genomen van mijn vader.. Heel mooi en warm. Met speciale dank aan Iris van Noorden en Wanda Voragen. Zij hebben ons heel goed geholpen en gesteund..
RF schreef op 25 februari 2020 om 11:45
Beste Els en Team,

Ik wil jullie bij deze nogmaals bedanken voor jullie professionele aanpak bij de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart van mijn broer. Dankzij jullie ondersteuning kwam er een beetje licht in deze donkere tijd en kan ik terugkijken op een indrukwekkend en passend afscheid.

Veel groeten,
RF
Astrid Schoonbrood schreef op 11 februari 2020 om 11:46
Lieve Els en alle collega’s,

Voor mij was het vanzelfsprekend om de uitvaart van mam door jullie te laten verzorgen en wat was dat fijn! Het voelde als een warm bad, mede door jullie betrokkenheid al van te voren. Samen met collega’s mocht ik mam verzorgen, andere collega’s stonden weer klaar toen we mam gingen bezoeken en/of waren er tijdens de dienst. Met Els hebben we samen de uitvaart besproken en dagelijks contact gehad, zodat alles tot in de puntjes geregeld was. We kijken terug op een hele mooie dienst en anderen met ons! Dat bleek wel uit alle prachtige reacties die we mochten ontvangen.

Chapeau en dankjewel allemaal lieve collega’s, voor jullie inzet en betrokkenheid, ook namens pap, mijn broer en alle gezinsleden. Dit was het laatste wat we voor mam konden doen en we kijken er met een heel warm gevoel op terug.

Lieve groetjes,
Astrid Schoonbrood
Fam. Smeets schreef op 10 februari 2020 om 11:47
Wat voor ons zou beginnen als een rustige Zondag met de 19e jaardienst voor Papa, sloeg rond half 10 om naar het begin van één van de heftigste weken uit ons leven... het onverwachte overlijden en afscheid moeten nemen van Mama. Na de vele heftige, maar vaak ook hele mooie momenten, hebben we, met het gezamenlijke bezoek aan het weer gesloten graf van onze ouders, deze rollercoaster afgesloten.

Ik wil je namens Huibert, Norbert, Valerie, Alex, Bart en Nova oprecht bedanken voor je begeleiding, het meedenken, de rust die je uitstraalt en weet over te brengen op heftige momenten, het overgeven van de regie aan de familie maar ze subtiel weer terugnemen als we even het overzicht dreigen kwijt te raken, het hartelijk meelachen met grappen die eigenlijk op dat moment niet kunnen, kortom, het bijdragen aan een onvergetelijk maar bijzonder mooi afscheid.

HARTELIJK DANK!!!
Familie Smeets
John Heutmekers schreef op 17 januari 2020 om 11:48
Op hartverwarmende wijze heeft Els het afscheid van onze moeder vorm gegeven. Vanaf het eerste telefoontje tot en met het daadwerkelijke afscheid werden we enorm goed begeleid: professioneel, minutieus, maar bovenal hartelijk. Uiteindelijk is alles perfect gelopen, precies zoals wij het ons hadden gewenst!
Fam Kremers-Crijns schreef op 29 december 2019 om 11:59
Els Jacobs Uitvaartonderneming heeft voor onze moeder een “koninklijke” uitvaart verzorgd, getuige de vele positieve reacties die wij als familie hebben mogen ontvangen.

Zowel de uitvaart maar ook de voorbereidingen zijn met respect, zorg en toewijding door het team van Els Jacobs Uitvaartonderneming uitgevoerd.

Els Jacobs en haar team van harte bedankt, jullie hebben in de geest van onze moeder voor haar een waardig afscheid verzorgd.

Groet, Fam Kremers-Crijns
Yvonne Leunissen schreef op 14 december 2019 om 12:01
Els Jacobs Uitvaartonderneming heeft de uitvaart van mijn moeder op onnavolgbare wijze gestalte gegeven. Alle details tot in de puntjes verzorgd. Professionele begeleiding, waanzinnig goede inbreng en perfecte uitvoering. Een super team van vakvrouwen!
Familie Hendrickx-Gelissen schreef op 18 oktober 2019 om 11:03
Hallo Wanda en Tessa,

Heel hartelijk dank namens de hele familie dat jullie (en alle collega’s van Els Jacobs) ons geholpen hebben er een zo mooi mogelijk afscheid voor onze pap en echtgenoot van te maken.

We vonden jullie zorg hartverwarmend, respectvol, de dienst precies goed. Het sloot allemaal naadloos aan bij hoe wij zijn en pap het gewild had. Dank jullie wel daarvoor.

Groet,
Familie Hendrickx-Gelissen
Marijke Tonnaer schreef op 8 september 2019 om 11:03
Els,

met veel dankbaarheid kijken Wouter, Joris, Rachel en ik terug op alles wat jij voor en met ons gedaan hebt nadat Noud, mijn man, onze vader overleden is. Jouw begripvolle houding en je organisatievermogen maakten dat je onze wensen over afscheid nemen in het mortuarium, rouwbrief, gedachtenisprentje en afscheidsbijeenkomst wist te vertalen in een praktische vormgeving.

Heel fijn als je in een korte tijd beslissingen moet nemen die je nooit hoopte te hoeven nemen. Je regelde alles perfect en geruisloos, terwijl wij centraal stonden. Zo konden wij met al ons verdriet op een goede manier afscheid nemen van Noud.

Bedankt voor alles.
Marijke Tonnaer
Antoine Bellink schreef op 5 september 2019 om 11:05
Onlangs heeft Els met haar team de uitvaart van mijn moeder verzorgd. De manier waarop vanaf het begin het team dit heeft gedaan hebben wij, de familie, als zeer prettig ervaren.

Op een zeer persoonlijke wijze werd aandacht gegeven aan tal van aspecten die een rol spelen bij een crematie. Meedenkend, tips gevend en op een zeer persoonlijke wijze zorggedragen voor een goede begeleiding tijdens deze crematie.

In alle rust en zonder tijdsdruk hebben wij allen afscheid kunnen nemen van moeder.

Els en team, bedankt!
Peter Keijers schreef op 15 juni 2019 om 11:11
Beste Els,

Op 1 mei 2019 hebben jullie de uitvaart van mijn lieve vrouw, onze moeder en oma Ellie Keijers-Franken verzorgd.

Vooraf hebben wij alleen maar goede berichten over jullie gehoord, dat heeft ons doen besluiten om het afscheid van Ellie in jullie handen te leggen. Achteraf kunnen we dan ook alleen maar zeggen dat we zeker geen spijt hebben van deze beslissing. De ontmoeting met Harry en Els voelde vanaf het eerste moment al goed.

Overmand door verdriet is het moeilijk om de juiste beslissingen te nemen, maar dankzij de begeleiding van Harry en Els is dit goed gelukt. Achteraf hebben wij van diverse gasten, die tijdens de dienst in de Biesenhof aanwezig waren, ook niks dan lof gehoord.

Een beter afscheid van mijn lieve vrouw, onze moeder en oma hadden we ons niet kunnen wensen.

Hartelijk dank hiervoor,
Peter Keijers

Ook namens mijn zonen Dave en Mark
Edmond en Chantal Jongen schreef op 21 maart 2019 om 12:12
Na een intense week samen met Els doorgebracht te hebben, ze was er iedere dag. Kan ik alleen maar bewondering hebben voor haar vak en zeker voor haar als hartverwarmend mens. Ze voelde zo goed aan wat mijn wensen waren t.o.v de gebeurtenissen die volgden op het heengaan van mijn papa. Hoe we dit konden verwerken in de tekst, in het prentje, in de muurfoto, in alles.

Ook Thur de voorganger is een heel bijzondere man waar ik in die korte tijd van alles van geleerd heb. En Marlies die samen met mij de laatste stap gemaakt heeft om afscheid van mijn papa te nemen toen hij opgebaard lag. Toppers zijn het allemaal. Bedankt lieve mensen dat jullie ons begeleid, ondersteund, gesteund, verwarmd en gekoesterd hebben.

Edmond en Chantal Jongen
Pascal Jacobs schreef op 25 februari 2019 om 12:14
In december van het afgelopen jaar is mijn Oma overleden. Dit was de eerste keer dat ik hiermee te maken kreeg. Als ik terug kijk op de week van de uitvaart kan ik niets dan positieve dingen zeggen over het werk van Wanda en haar collega's bij Els Jacobs.

Aan de hand van de wensen van de familie is er voor een uitvaart gezorgd die voor mij toch altijd een mooie herinnering zal blijven, en heeft geholpen met het verwerken van het verlies. Bedankt.
Fons Cobbenhagen schreef op 13 februari 2019 om 12:15
Beste Els en medewerkers,

Ik wil jullie langs deze weg nog eens bedanken voor wat jullie voor mij hebben betekend in die moeilijke tijd. Ik kan alleen maar zeggen dat jullie van de uitvaart van Jeannie iets geweldigs hebben gemaakt. Tot in de puntjes perfect verzorgd, wat voor mij een enorme troost was. Ook tijdens het gebeuren bij de zaak was alles even goed verzorgd.

Jullie doen jullie werk niet met je handen maar met je hart. Nogmaals mijn dank. En ik denk dat ik spreek voor de hele familie.

Met vriendelijke groeten,
Fons Cobbenhagen
Miriam Heijnen schreef op 17 januari 2019 om 12:27
Hoi Els,

Het is alweer 8 jaar geleden, maar ik vergeet nooit mijn reactie, toen je bij ons aan de deur stond. Ik kende jou van de verpleegkundige opleiding. Zeer verbaasd was ik dan ook, toen jij aan de deur stond, toen mijn vader was overleden.

We hebben er echter totaal geen spijt van gehad, dat we met jou in zee zijn gegaan. Je hebt alles tot in de puntjes geregeld en hebt veel tijd aan ons besteed. Heel veel dank hiervoor.

Wij raden dan ook aan: ga met Els je uitvaart plannen, je krijgt geen spijt.

Groetjes Miriam
Thea Sanders v.d Eertwegh schreef op 17 januari 2019 om 12:26
Lieve Els.

Mijn eerste kennismaking met jou, was in 2011. Mijn moeder was overleden en samen met mijn zussen hadden we er voor gekozen om de uitvaart door Els Jacobs te laten verzorgen. Wat was dat een goede keuze. We hadden gelijk een gevoel van saamhorigheid. Helaas werd vlak erna mijn man ziek. En 20-1-2013 is hij overleden. Het was dan ook niet moeilijk om de uitvaart weer door jou te laten verzorgen.

Hoe moeilijk het soms nog is. Ik denk samen met mijn kinderen nog regelmatig terug over hoe het was. Doordat jij de handvaten aan deed reiken hebben we er een mooie herinnering van gemaakt en hadden we het gevoel dat hij op een wolkje mee keek en zijn duim omhoog stak. Jij en je dames zijn de engeltjes op aarde.

Lieve Els ik wens je alle goeds voor de toekomst.
Lieve groetjes Thea Sanders v.d Eertwegh en kinderen.
Wendy kubben schreef op 17 januari 2019 om 12:16
Een jaar geleden is mijn moeder bijzonder snel overleden. Nadat we contact hebben gehad met Els en haar team stond de dag erna Wanda aan de deur. Een warme en vriendelijke vrouw waar je je meteen, ook al klinkt het gek, op je gemak voelt. Ze neemt de tijd om alles rustig door te nemen met een lach en traan. Niks is te veel.

Zelfs de avond voor de begrafenis toen we de kist gingen sluiten en Wanda een stukje voor las heb ik haar gevraagd of ze dit namens mij op de begrafenis kon vertellen. Het was allemaal geen probleem.

Hoe alles werd geregeld, ik had het niet op een andere manier gewild. Ik kijk er met een bijzonder gevoel op terug.

Wendy Kubben
Caroline Gelissen schreef op 16 januari 2019 om 12:28
Beste Els,

Ik sta erop om jou en je medewerkers namens mijn broer mijn familie en mezelf uitdrukkelijk te bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn vader. Er werd op élk detail gelet, er viel zelfs geen enkel schoonheidsfoutje te bespeuren, het was perfect in alle opzichten!

Els, echt waar: je hebt je ware roeping gevonden. Je bent een prachtige, warme, unieke vrouw. Je passie en inzet waren en zijn zo groot, dat ik je bijvoorbeeld zelfs altijd mocht bellen voor informatie en hulp. De liefdevolle begeleiding en het meedenken betekende dan ook een onmisbare steun voor ons. We zullen dit nooit vergeten.

Els, nogmaals: onze oprechte en welgemeende dankbaarheid!

Caroline Gelissen en familie.
John Steine schreef op 25 december 2018 om 12:28
Beste Els, lieve Wanda, en rest van het team,

Hartelijk bedankt voor de perfecte wijze waarop jullie de uitvaart van Jan Eijkenboom hebben verzorgd. Met name Wanda zorgde door haar warme uitstraling tijdens de voorafgaande gesprekken voor 'n stukje rust bij ons! De afscheidsdienst in het crematorium was top.

Nogmaals, hartelijk dank!!

Namens Wendy , Sharon, partners en kinderen,

John
Familie Gorissen schreef op 22 december 2018 om 12:29
Beste Els en collega's,

Nadat wij plotseling afscheid hebben moeten nemen van onze man, vader, schoonvader en opa hebben jullie het voor ons mogelijk gemaakt om een warm afscheid te nemen. Al onze wensen werden gehoord en ingevuld, alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld en jullie hebben hierin echt een zorg bij ons weggenomen in deze moeilijke tijd!

Wij kijken terug op een zeer moeilijke tijd, maar wel een tijd waarin we, mede dankzij jullie, de kans hebben gekregen om op een waardige en zeer persoonlijke wijze afscheid te nemen van onze dierbare.

Veel dank hiervoor namens de hele familie.
Frenk bulte schreef op 12 december 2018 om 12:30
Gisteren de uitvaart van onze pap en schoonvader gehad. De verzorging en begeleiding van jullie team was uitmuntend te noemen. Zoveel respect als jullie toonden aan de betrokkenen moeten wij terug geven aan jullie organisatie. Prachtig uitvaartcentrum, persoonlijk afgestemd op eenieder, alsmede de proffesionaliteit tijdens de uitvaartdienst.

Ondanks alle verdriet hebben we "genoten" van jullie topteam waarvoor dank.

Frenk en Anja
Marcel van Ratingen schreef op 9 december 2018 om 12:31
Puur en alleen uitgaande van de mooie website van Els Jacobs Uitvaarthuis besloot ik met mw. Jacobs te gaan samenwerken om de moeilijkste dag in mijn leven te organiseren: het afscheid van mijn moeder, mw. H. Manders.

Mw. Jacobs gaf van begin tot eind blijk van haar veelzijdigheid en professionaliteit. Tezamen met haar inlevingsvermogen en vindingrijkheid heb ik in het uitvaarthuis, in samenwerking met mijn partner een intiem, sereen en uitstekend georganiseerd afscheid aan mijn moeder kunnen geven.

Mw. Jacobs en haar team verdienen alle lof! Een bericht in dit gastenboek is wel verdiend!
Gloria Willems schreef op 15 november 2018 om 12:32
Ik was aanwezig bij de afscheidsdienst van L. G. in de Biesenhof in Sweikhuizen. Het was prachtig! Perfect geregeld, de sfeer was heel sereen en ik kon merken dat er aandacht aan de nabestaanden was besteed. Geen afraffelen van wat er niet toe doet, maar echt oprechte aandacht.

Ik was ontzettend onder de indruk en ik ga u zeker een mail sturen met een aantal vragen. Nog nooit heb ik dit gevoel zo intens beleefd.

Dank u wel hiervoor!

Chapeau!

Neem contact met ons op!

+31 464 112 922