Ervaringen

Hier kunt u lezen hoe anderen onze diensten hebben ervaren.

Wilt u ook uw ervaring delen?

 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
173 berichten.
Marlies en Peter Schroeder schreef op 25 september 2016 om 12:20
lieve Els,

nogmaals heel hartelijk dank voor de mooie en sfeervolle uitvaart van onze moeder. Jouw begeleiding hebben we als heel prettig ervaren; heel rustig, overal aan denkend en meedenkend. Onze moeder zou trots op jou en ons zijn geweest.

Peter en Marlies Schroeder
Maas schreef op 20 september 2016 om 12:20
Lieve Els en collega's,

Wij willen jullie bedanken voor de begeleiding en steun bij het overlijden van onze opa. Alle familieleden vonden het een zeer mooie begrafenis en een fijne begeleiding naar dit moment toe. Oma had zich geen beter afscheid kunnen wensen.

De persoonlijke betrokkenheid en het geheugen van Els waren wonderbaarlijk! Els en alle collega's heel erg bedankt, het had niet beter gekund!

Groetjes,
Jiska, Iris en de rest van de familie Maas
Bente van Lookeren Campagne schreef op 19 september 2016 om 12:21
Beste Els,

ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Door jouw houding, in mijn ogen een unieke combinatie van empathie en zakelijkheid, heb je ons, gedurende een moeilijke tijd, veel stress en zorgen ontnomen en steun gegeven waar we het juist nodig hadden. Ook vond ik de manier waarop je mijn vader benaderde heel plezierig. Je wist precies de juiste toon aan te slaan. Hiervoor ben ik je diep dankbaar.

Tenslotte, wil je mijn complimenten doorgeven aan 'jouw dames'? Zij hebben mijn moeder fantastisch verzorgd en waren afgelopen donderdag ook bijzonder vriendelijk.

Hartelijk dank en met groeten,
Bente van Lookeren Campagne
Ger & Jolan Henssen schreef op 22 juli 2016 om 12:22
Els en collega’s,

Hartelik bedank veur de fijne begeleiding en de gooie road!
Ut haet mama en mich ontzettend geholpe en ut afsjied un sjtuk draaglijker gemaakt.

Merci, Ger & Jolan Henssen
Kinderen Goffin van de Worp schreef op 21 juli 2016 om 12:22
Beste Bianca,

bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na de uitvaart van onze moeder Paula Goffin van de Worp. Je zorgde voor rust, bracht structuur, spiegelde en ontzorgde. We kijken met een fijn gevoel terug op de uitvaart van onze moeder. Dit is voor een groot deel te danken aan jouw persoonlijke manier van benaderen. Ook na 2 weken volgt nog een persoonlijk contact om te informeren of alles naar wens is gegaan. Heel netjes.

Chapeau!
Miriam schreef op 29 juni 2016 om 12:23
Lieve Els

Dat pap jou heeft gevraagd voor zijn eigen begrafenis, zegt eigenlijk al genoeg. Hij wist dat hij kon vertrouwen op jouw professie en warme betrokken manier van het begeleiden en vormgeven van zijn afscheid. Zo had pap het ook gezien in 2003 bij de uitvaart van zijn schoonzoon Thijs. Jouw veelzijdigheid is zeer te waarderen in deze emotionele tijd rondom een dierbaar verlies. Dank voor alles!

Je hebt er samen met jouw team voor gezorgd dat de dienst van pap blijvend mooi in herinnering zal blijven. Ik weet zeker dat ik jou daarom namens pap zou mogen bedanken! Heel veel dank!

Liefs Miriam
Annemarie Kalkhoven schreef op 28 juni 2016 om 12:24
Lieve Els, lieve Bianca, lieve dames,

Al meer dan een jaar geleden moesten wij afscheid nemen van Hans, echtgenoot, vader, opa en vriend. Een afscheid dat pijn doet gevolgd door een jaar van verwerken van verdriet en omgaan met gemis. Maar wij blijven positief en blikken vooruit.

De warme herinneringen aan ons prachtige unieke afscheidsfeest blijven vers in ons geheugen. Dank zij Bianca en de dames konden wij dat precies zo laten plaats vinden als wij samen met Hans hadden besproken. Persoonlijk, met passie, meedenkend, hartverwarmend, sturend, jullie doen alles wat iemand in die situatie zou wensen.

Onze grote dank nogmaals.
Lieve groeten namens de gehele familie en ook het nieuwe kleinkind Dylara,

Annemarie Kalkhoven
Peter en Bianca Heugen, Miranda en Jo, Siva schreef op 20 mei 2016 om 12:24
Beste Els, Beste Bianca,

Inmiddels zijn we een jaar verder. 23 mei 2015 hebben wij afscheid genomen van onze moeder/schoonmoeder/maatje. Het afscheid was klein en tot in de puntjes geregeld, zelfs de kleine details zoals blauwe nagellak ontbraken niet.

Maar nu, een jaar later, ontvangen we van jullie een kaartje waarin jullie aangeven dat jullie aan ons denken in deze moeilijke dagen. Wij vinden dit dus echt super. Het is een teken dat jullie je werk doen met "echte aandacht" voor de mensen.

Hartstikke bedankt voor alle goede zorgen en aandacht.

Peter, Bianca, Miranda, Jo, Siva
Fam. Frissen-Prevoo schreef op 26 maart 2016 om 08:31
Op 12 februari j.l. overleed mijn lieve man, onze pap en opa. De volgende ochtend hebben wij contact opgenomen met Els Jacobs Uitvaartonderneming. Aan het einde van de middag hebben wij (enkele uren) met Els rond de tafel gezeten en de uitvaartmis en crematie werden geregeld. Els onthield meteen alle namen van de naasten. Zij hield rekening met al onze wensen en niets was haar teveel om hieraan tegemoet te komen. In de dagen hieropvolgend kwam Els zeer regelmatig langs, om te kijken of zij nog iets voor ons kon betekenen.

De uitvaart en crematie zijn mooi en goed verlopen. Hiervoor ook dank aan de draagsters.
Wij kunnen terugkijken op een mooi en waardig afscheid.

Els, nogmaals heel erg bedankt.

Bertien, Lou, Jacqueline, Kent, Rick, Herman, Riet, Brenda, Sylvie
Hans Wilbrink schreef op 24 maart 2016 om 08:24
Beste Els,

Hierbij willen we jou en jouw team enorm bedanken voor de professionele begeleiding bij het afscheid van Yvonne. Jouw persoonlijke betrokkenheid, aandacht en doortastendheid gaf ons enorme steun. Samen met jou konden we de afscheidsdienst tot in de gewenste perfectie vormgeven.

Mede door jouw persoonlijke, chique uitstraling was de afscheidsdienst in één woord GEWELDIG!
Nogmaals GROTE DANK hiervoor!

Ed, Stan, Iris, Nico & Trinette Hans & Janske Wilbrink
Tiny Limpens-Bougie en de kinderen schreef op 11 januari 2016 om 07:35
Beste Els,

Hierbij wil ik jou en je collega's niet alleen ontzettend bedanken voor de fijne wijze, waarop je de verzorging en crematie van mijn oom Jan Bouwman hebt ingevuld, maar ik wil je vooral, ook namens Phiel, Jacques en Lothar een groot compliment maken voor de bijzondere manier, waarop je warme aandacht gaf, tijd maakte, invoelingsvermogen toonde en precies wist in te vullen hoe wij het graag voor Jan wilden regelen.

We hebben er samen een heel mooi afscheid van kunnen maken, dat alle bezoekers in de goed verzorgde rouwkamer en bij de sfeervolle crematie aansprak. Ontzettend bedankt!

Vriendelijke groet,
Jan Vroemen
Marianne Lamers schreef op 13 december 2015 om 08:48
Lieve Els,
Dankjewel voor alle goede zorgen, jouw betrokkenheid en jouw warmte die ik samen met mijn kinderen en kleinkinderen van jou heb mogen ontvangen bij het overlijden van mijn lieve man, vader en opa Ad.
Jouw persoonlijke aandacht heeft er mede toe bijgedragen dat het een afscheid is geworden waar wij ondanks ons grote verdriet om dit verlies allemaal met een goed gevoel op terugkijken. Wij hebben veel reacties gehad op dit persoonlijke afscheid. Nogmaals dankjewel.
Marloes Lamers schreef op 3 december 2015 om 08:50
Lieve Els,

Iemand verliezen waar je van houdt, is vreselijk. Het verscheurt je hart. Een fijn en warm afscheid is dan zo ontzettend veel waard.

Ik kijk terug op een prachtig afscheid van mijn lieve vader. Alle ruimte krijgen voor zijn persoonlijke wensen, hoe hij graag wilde dat het afscheid zou zijn: dankzij jou is het gelukt.

Door jouw persoonlijke touch in alles wat je doet, was het fijn om je begeleiding te mogen ontvangen in deze voor ons zo moeilijke tijd. Je discretie, je inlevingsvermogen, je authenticiteit, je raadgeving, je begrip: dit alles zorgt er voor dat de uitvaart een fijne herinnering is geworden waar ik met een warm en dankbaar gevoel op terugkijk.

Een liefdevolle groet,
Marloes Lamers
Frank Eggels schreef op 22 oktober 2015 om 07:54
Hoi Els,

In middels is het meer dan 10 weken geleden dat Yvonne overleden is. Maar hoe kan ik in godsnaam vertellen hoeveel steun wij aan jou gehad hebben???


Frank
Inke schreef op 1 juli 2015 om 07:56
Lieve Els,

ik wil je namens mijn moeder en mijn zus, haar gezin en mijn gezin bedanken voor de goede zorgen. Je hebt ons geholpen om een afscheid te regelen voor pap dat eenvoudig doch zeer persoonlijk en speciaal was.

Ook de opbaring thuis was tot in puntjes geregeld zodat we pap toch nog even in de nabijheid hadden en hij vanuit zijn eigen huis kon vertrekken voor zijn laatste reis.

Als laatste wil ik jouw persoonlijke aandacht voor ons benoemen en de tijd die je ervoor nam, niets was teveel gevraagd. Kom gerust nog eens langs voor een latte macchiato en denk ook aan jezelf.

Dankjewel Inke.
Familie van Guus Ackermans schreef op 26 mei 2015 om 07:59
Bianca Carmona heeft het afscheid van mijn lieve man- onze vader-schoonvader en opa op een hartverwarmende manier van het begin tot het einde tot in de puntjes begeleid. Wat was er een goede klik met haar in ons gezin.

Zelfs Emy en Kyano vonden de rust in haar, ze wist het mooi te formuleren tijdens de uitvaart als de kleintjes wat onrustig waren.

Ook de drukte tijdens de avondwake en uitvaart werd in goede banen geleid door de vele medewerkers. Even nog een terugblik; in de rouwkamer hebben we alles op een zeer mooie, warme en persoonlijke wensvolle manier ervaren. Niets was hun teveel.

Els, je mag trots zijn op Bianca en het overige personeel. Mensen met een goed hart vol medeleven. Chapeau! Bedankt ook namens alle nabestaanden, want ik heb alleen maar lof over jullie gehoord.

Groetjes Tiny, Wendy, Bas, Emy, Bart, Nathalie en Kyano
Suzanne & Mireille Houtvast schreef op 23 april 2015 om 08:00
Beste Els,

Ontzettend bedankt voor jouw professionele doch persoonlijke begeleiding rondom het overlijden van onze moeder.
Wij hebben ons heel erg gesteund en gehoord gevoeld!
En zó fijn dat we ook eens samen konden lachen én jij onze humor begreep!!

Veel liefs,
Suzanne & Mireille Houtvast
Eveline schreef op 30 maart 2015 om 08:01
Iemand die aanvoelt in wat voor familie ze terecht is gekomen.

Iemand die ideeën aandraagt die daarbij passen (de indiase krukjes in plaats van een standaard baar die echt enorm gevloekt had bij de rest van de sfeer)

Iemand die voelt waar mensen het moeilijk mee hebben, en daar ook de tijd en energie in steekt om die moeilijkheden weg te nemen (dus gingen we nóg een keer kijken bij de locatie, werd er iemand bij gehaald om problemen met de thuisopbaring te verhelpen).

Iemand die in no time alle namen van de familie weet, inclusief van het kleine grut dat er rond loopt (hetgeen een heel welkom en gezien gevoel gaf).

Iemand die weet waar ze over praat, wat er kan en niet kan.

Iemand die erop aanstuurt zelf te doen, die aanzet om zélf de leiding te nemen op de dag van de uitvaart, waardoor haar rol zich op de achtergrond manifesteert en het een nog intiemere bijeenkomst maakte.

En dus waren we erg blij dat we de plotselinge uitvaart van mijn veel te vroeg overleden broer bij jullie hebben geregeld.
Het was een erg verdrietig maar prachtig afscheid waar we met een trots en fijn gevoel op terug kunnen kijken.

En als uitvaartleidster-in-opleiding kan ik alleen maar zeggen dat je erg inspirerend was,

Eveline.
Hanny Vonken-Snellen schreef op 14 maart 2015 om 09:02
Een mooier afscheid van onze lieve Diesje Snellen-Bugter hadden we ons niet kunnen voorstellen.

Ik wil jullie, met name Els, heel hartelijk dank zeggen voor de perfecte organisatie en begeleiding daarvan. Ook de prachtige muziek heeft een diepe indruk achtergelaten.

Nogmaals dank hiervoor,
Hanny Vonken-Snellen
Ingrid Cals schreef op 30 januari 2015 om 09:02
Beste lieve Bianca, Els en team,

nu pas, 16 maanden na t overlijden van Rob heb ik de kracht gevonden om, n bericht te plaatsen in jullie gastenboek…..

Wat was ik blij en nu nog steeds zeer dankbaar dat, jullie onder de zeer bijzondere omstandigheden, toch n mooi, warm en intiem afscheid hebben weten te verzorgen!!!!

Duizend maal dank!!!!!
Liefs Ingrid Cals xxx
Hanny Dormans-Wagemans schreef op 6 oktober 2014 om 08:04
“geit neet…… besjteit neet”
Voor de afscheidsbijeenkomst van onze broer Harrie Wagemans, omgekomen bij de vliegramp MH17, zijn we in contact gekomen met Els Jacobs.
In deze bizarre, verdrietige, onzekere en uitzonderlijke periode heeft Els ons op een fantastische wijze bijgestaan.Vanaf de eerste kennismaking gaf Els ons het volste vertrouwen om samen een niet uitgestippelde route te bewandelen.
Els is met haar empatisch vermogen en organisatiekracht samen met en voor ons dag en nacht in de weer geweest. Dit alles heeft geleid tot een hartverwarmende respectvolle en zeer persoonlijke afscheidsbijeenkomst voor Harrie. Het was in één woord af.
Kenmerkend voor Els Jacobs is haar warme en zonnige persoonlijkheid, humor, eerlijkheid en betrouwbaarheid en met diep respect voor Harrie en voor de familie in deze kwetsbare periode.
Els, bedankt! Je bent goud waard en je bent en blijft voor ons een zonnetje.
Daarnaast willen we alle medewerkers van Els Jacobs Uitvaartonderneming die op welke wijze dan ook meegewerkt hebben hiervoor hartelijk danken.
Hanny Dormans-Wagemans
Math Franssen en kinderen schreef op 7 augustus 2014 om 08:05
Beste Els en team bedankt voor de goede zorgen en begeleiding die jullie gedaan hebben bij de verzorging en begrafenis van mijn moeder en OMA Miet Franssen-Claessen en tevens bedankt voor de hartverwarmende kaart van jullie allen.
gr. Math
Paul Haagmans schreef op 4 augustus 2014 om 08:06
Beste Els (en jullie team),

Ik hecht er veel waarde aan jou / jullie via deze weg persoonlijk te bedanken voor de adviezen en begeleiding van Janine, Jean, Jolanda en ikzelf bij de uitvaart van mijn schoonmoeder A. Hautvast. Ondanks dat dit voor ons een moeilijke periode heeft ingeluid, betekent de manier waarop jij / jullie voor mijn schoonmoeder hebben gezorgd voor ons erg veel. In de vele gesprekken die ik met Jolanda voer, komt vaak de prachtige uitvaart voorbij. Het laatste gebaar richting mijn schoonmoeder en een belangrijk onderdeel van in het verwerkingsproces.

Hartelijk dank,
Paul Haagmans
Frank Bruls schreef op 3 augustus 2014 om 08:07
Beste Bianca en collega's,

Het heeft even geduurd voordat ik dit kon typen. Afscheid nemen is erg moeilijk. Het gemis blijft, de pijn wordt minder. Terugdenkend aan die tijd wil ik je/jullie bedanken voor de goede en fijne zorg bij het regelen van alle zaken rondom de crematie van mijn moeder. Op een fijne manier afscheid kunnen nemen van een dierbare zorgt ervoor dat de pijn sneller slijt. Bedankt ook voor de extra persoonlijke aandacht voor mijn vader, iets dat niet direct hoort bij het begeleiden van het regelen van een crematie. Nogmaals bedankt voor de fijne begeleiding, het regelen van van alles en nog wat, het laten inzien dat geen wens vreemd is en dat dus veel mogelijk is en de persoonlijke zorg en aandacht. Mede dankzij jullie begeleiding heeft mijn moeder de uitvaart gekregen die zij zo graag wilde, op haar (eigen) wijze en ontzettend waardig.

BEDANKT!

Frank Bruls
Stephanie Lardinois schreef op 6 juli 2014 om 08:09
Lieve Els Jacobs,
vandaag 06-07-2014 is mijn man en onze vader anderhalf jaar geleden van ons weggevlogen na 9 ziektejaren. Het gevecht met ons vieren aangegaan. Anderhalf jaar verder pas de kracht en woorden gevonden om hier iets moois te schrijven. Iedere dag nog ontzettend veel moeite met het verlies en het enorme gemis van onze grote kanjer zal altijd in onze gedachten blijven. Mijn man en onze vader voor altijd in ons hart. Het verzorgen in alle rust en papa mooi opgebaard thuis zal ons altijd bij blijven. Papa was een huismus en is tot het laatst bij ons thuis mogen blijven.
Bedankt Els en het hele team voor alles !
Heel veel liefs van Annette, Julienne en Stephanie Lardinois

Neem contact met ons op!

+31 464 112 922