Ervaringen

Hier kunt u lezen hoe anderen onze diensten hebben ervaren.

Wilt u ook uw ervaring delen?

 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
173 berichten.
Maria Mobers schreef op 28 juni 2014 om 08:04
Beste Els en collega's,
Ik kende je al van de lagere school, en we boften dat je in de gelegenheid was de uitvaart van mijn moeder te begeleiden. We boften ook dat m'n moeder ons zoveel tijd gaf om alles te organiseren. We hadden al wel ideëen over hoe we dingen aan wilden pakken en bij jou kon alles. Wat we zelf konden hebben we zelf gedaan, maar je hielp geweldig om de laatste details te regelen en dingen op tijd klaar te krijgen, ook met drukkers die minder ervaring hebben met rouwdrukwerk. Het verzorgen van mijn moeder, de mooie mand, het thuis opbaren, de begeleiding in de kerk en op de begraafplaats, het was allemaal perfect geregeld.
Heel erg bedankt voor je geweldige hulp bij een afscheid dat niet mooier en duurzamer had kunnen zijn...
Leonne Lemmens schreef op 11 juni 2014 om 08:04
Genhout 11 juni 2014

Leef Els,
Op ruum angerhouf jaor tied hübbe veer ós ouwersj mótte aafgaeve. Ieësj Pap in september 2012 en noe, aafgeloupe april is Mam gesjtorve. Zoa mer, van ’t ein op ’t anger moment.

Wie Pap sjtorf bin ich gans toevallig bie dich terech gekómme. Ich houw ‘ns oats ’n advertentie van dien oetvaarthoes gezeen en die waor mich om ein of anger raeje biegebleve. Wies te binne kaoms bie Mam brachs te rös mit dich mit. Ondanks ’t feit dat de ganse mis en crematie op ’n paar daag tied gereigeld móste zin, gaofs te ós toch sjterk ’t geveul dat v’r alle tied houwe. V’r houwe ’t gans veur ’t zègke. Alles ging wie veer ’t veur ouge houwe. Doe leets ós alles besjlisse en naoms de regie in heng es ’t neuëdig waor, want wie ich mit de teks van ’t printje van Pap neet good oet kaom, zochs doe mit mich nao de weurd die ich neet vinge kós.

Zès waeke truuk belde ich dich mit de boodsjap dat Mam gesjtorve waor. Doe wis metein wae ich waor en gaofs ós ouch noe weer alle ruumte en vrijheid om alles te reigele wie veer dat veur Mam wole doon. Ich kós zelf aangaeve wienieë Mam opgehaold moos waere en ich hób zelf de letste hand in häör verzörging gehad. ’t Ging dich d’r veural om dat veer d’r ‘n good geveul bie houwe. Sjuus es wie bie Pap höbbe veer ouch bie Mam de dèksel van de kis thoes gehad. De kleinkinger höbbe dao vanalles op geteikend en gesjreve. Ouch veer höbbe Mam ós letste gedachte en wönsje kinne mitgaeve. ’t Waor sjoan om dat in alle rös te kinne doon. De daag van de crematie waor sjoan, zoawaal bie Pap es bie Mam. Same mit dien dames geufs dich ‘nne ganse angere sfeer aan de mis, zaoväöl miensjelikker en hartelikker. Veer höbbe dao väöl sjteun aan gehad en ich dink dao nog dèks mit ’n werm geveul aan truuk.

Maog ich dich en dien dames nog ‘ns bedanke? Gewoon, veur alles. Ich bin blie dats dich in dees moeilikke tieje naeve ós sjtongs en ós begeleid en ongersjteund höbs. Veer höbbe hie väöl sjoan herinneringe aan euver gehouwte.

Nog ‘nne kieër: hartelikke dank…..

Leonne Lemmens
Lily van Heel schreef op 7 mei 2014 om 08:05
Lieve Els,
het is nu precies een half jaar geleden dat Thei, mijn echtgenoot, onze pap en opa is overleden. Elke dag voelen we het enorme gemis. Maar elke dag voelen we ook de dankbaarheid over de manier waarop we afscheid van hem hebben mogen nemen. Na zijn overlijden heeft Els en haar team hier een hele grote rol in vervuld. De respectvolle en rustige, zorgzame manier van samen verzorgen en opbaren. Het bieden van de mogelijkheid en faciliteiten zodat Thei thuis kon blijven tot de uitvaart. De tijd, kundigheid, warmte en soms ook humor waarmee Els dagelijks, samen met ons aan de keukentafel alle regelzaken de revue liet passeren. Het zoeken naar dat éne passende woord in een tekst, zodat het voor ons allemaal goed voelde. De perfecte zorg tijdens zowel de kerkdienst als in het crematorium... Al die kaarsen, prachtig!! We namen afscheid van een mooi mens, op een manier die bij hem paste en die hij verdiende. We denken hier met veel warmte in ons hart aan terug! Lieve Els en je “dames”...
Heel erg bedankt!!!! Els, Lily, Carla, Jeroen, Rens
Paul Wouters schreef op 25 april 2014 om 08:06
Bianca Carmona, uitvaartbegeleider, heeft het afscheid van mijn schoonvader begeleid op een hartverwarmende manier van begin tot het einde, CHAPEAU ! Dat dit in deze hectische wereld nog mogelijk is dat iemand zich zo veel tijd neemt voor de nabestaanden en in het bijzonder voor mijn schoonmoeder, echt geweldig. De dank van onze familie is dan ook groot richting het hele team van Els.
Groetjes Paul.
Claudia Cuypers schreef op 18 maart 2014 om 09:06
Els heeft de uitvaart van mijn moeder begeleid. In alle rust nam ze alles met ons door. Voor persoonlijke wensen nam ze de tijd en zocht ze een passende vorm, voor zaken waar we niet goed uitkwamen dacht ze met ons mee. Met veel aandacht en warmte voor wie mijn moeder was, en voor hoe het met ons ging. En met oog voor detail en schoonheid rond het opbaren en de dienst in het crematorium. Het was fijn om in zo'n week iemand te hebben die naast bijzonder professioneel, ook zachtaardig en empathisch was. We kijken terug op een bijzonder verdrietige, maar ook warme en liefdevolle week, mede dankzij de fijne begeleiding van Els.
Lieve groeten,
Claudi
Bea Montforts schreef op 18 februari 2014 om 09:00
Lieve Els,
Mooier had de uitvaart van mam, op donderdag 6 februari jl., niet kunnen zijn. Vele aanwezigen deelen deze mening ook. Er zijn geen woorden die exact kunnen uitdrukken hoe dankbaar wij jou en je team zijn. Jouw persoonlijke benadering, hartelijkheid, menselijkheid is niet te evenaren. Jij was, in de tijd tussen het overlijden en de uitvaart van mam, voor ons het lichtpuntje, onze steun en toeverlaat. Jij bent en blijft onze kanjer van Goud. De koffie staat altijd voor je klaar.
Diep respect en veel liefs van Bea en Peter.
Ineke Engelen schreef op 29 januari 2014 om 09:01
Januari 2014

Waarmaken wat je belooft

Els Jacobs,
gids
met zachte, vaste hand
stap voor stap
wikken en wegen
beslissen
in korte tijd
het lukt
vanzelf.

Els Jacobs
wijst wegen
waarvan je het bestaan
niet kende,
daagt uit
bemoedigt
doen wat niet kan
of tóch,
het wordt jóuw afscheid
heilzaam.

Van harte dank

Ineke Engelen
Misch Kengen schreef op 12 januari 2014 om 09:01
Beste Els,
Op het moment dat we wisten dat mam niet meer thuis zou komen en weldra in het ziekenhuis zou sterven heb ik contact met je gezocht. Els je was op vakantie en we kregen te horen dat het ontzettend druk was en dat bij overlijden van os mam op dat moment het voor jullie niet mogelijk was om de uitvaart te begeleiden. Twee jaar geleden is het afscheid van os pap (Sjér Kengen) op fantastische en persoonlijke wijze door jullie verzorgd.
Met het verloop van het sterven van os pap in gedachten hadden we gehoopt dat de laatste dagen, uren van het leven van os mam zo goed mogelijk voor haar zou verlopen. Maar zoals os mam in het leven wist wat ze wou, zo heeft ze ook haar overlijden tot op het laatste moment in eigen regie geregeld. Hieruit sprak haar grote innerlijke kracht, maar tevens ook de angst om het leven los te laten. Ze had een moment voor zichzelf nodig, zonder ons erbij. Ze wist ondertussen hoe het was om alleen en op zichzelf te zijn, maar het leven definitief loslaten is toch een geheel andere ervaring.
We zullen nooit het moment vergeten dat we de dag na het overlijden van os mam in Beek bij elkaar kwamen om de uitvaart door te nemen. Gelukkig was geregeld dat jullie ons zouden ondersteunen en begeleiden bij het afscheid van os mam. We zouden ook kunnen zeggen dat os mam het zelf zo gewild heeft en er zelf voor gezorgd heeft dat de uitvaart in vertrouwde handen was. Tot onze grote verrassing werden we begroet door jezelf. Je was net terug van vakantie en je had je koffers nog niet uitgepakt. Je vertelde ons dat ij persoonlijk de uitvaart zou gaan doen. Naar mijn mening heb je met dit groots gebaar onze ouders een grote eer, respect en erkenning gegeven. Voor ons was dit een zeer bijzonder, bewogen en emotioneel moment. Het leven is vol verrassingen, aan de ene kant groot verdriet maar ook liefdevolle momenten.
Middels dit bericht in het gastenboek wil ik namens mijn broer en zus onze dankbaarheid uitspreken voor de professionele hulp, advies en begeleiding bij de uitvaart van onze ouders. Ik weet zeker dat onze ouders het goed gevonden hebben. Hierbij willen we alle medewerkers van harte bedanken en alle goeds wensen voor de toekomst.
Misch Kengen
Harriet schreef op 7 januari 2014 om 09:02
Dag lieve Els,

Ik wilde je nog een keer heel erg danken voor je fijne, warme en prettige begeleiding, de week van het afscheid van mijn mama.
Het was een hele hectische, heftige en emotionele week. Maar ik kijk ook terug op een hele diepe, mooie en warme week. Die mede dankzij jouw fijne hulp zo is geworden. Het was een prachtig afscheid.
Heel veel dank daarvoor!!
Ik wens je mooie feestdagen en een heel liefdevol, gezond en gelukkig 2014!

Lieve groet,

Harriet
Angelique Crouzen schreef op 2 oktober 2013 om 08:03
Beste Els, Kort na elkaar zijn onze ouders overleden, vorig jaar september onze moeder en in augustus vader. Het is nog altijd onbegrijpelijk dat zij die er altijd voor ons waren, er nu niet meer zijn.Ik bedank jou en je team van medewerkers. Vanaf het eerste moment van contact voelde ik me gesteund. De persoonlijke aandacht die je had voor ons, broers, zus en mijzelf; de zorgvuldigheid waarmee je het proces begeleidde, de liefdevolle aandacht voor elk detail. Het heeft mij in het hart erg getroffen. De voorbereidingen met gesprekken, de ruimte die je ons gaf om zelf iets bij te dragen aan de het afscheid, het heeft ons allemaal geïnspireerd tot het samen maken van een mooi afscheid. Het heeft me verbaasd dat er In zo'n korte tijd zoiets moois kan ontstaan. De herinnering aan deze bijzondere momenten zullen me bijblijven.Namens mijn zus Margot en mijn broers Paul, Mark en Erik,Angelique Crouzen
Danielle Pluijmen schreef op 18 september 2013 om 07:58
We don't meet people by accident... They are meant to cross our paths for a reason!Lieve Els,Heel even, kort maar krachtig, maar zo liefdevol, openhartig en met volle overgave kwam je in ons leven. Op een moment dat je leven compleet op zijn kop staat en beheerst word door intens verdriet.Een perfecte persoonlijke uitvaart regelen voor onze lieve pap was een grote wens, maar bleek bijna onmogelijk door het verdriet... maar het moest. Maar het ging ook want daar was Els Jacobs... en dan kump alles good!!Heel onwerkelijk maar gisteren na mijn laatste bezoek aan je mooie warme uitvaarthuis, 6 weken na papa zijn overlijden, voelde het weer als thuiskomen bij jou. Je bent niet alleen een fijne uitvaartondernemer dat is maar een klein stukje van hoe goed je bent als mens.Laat het je goed gaan Lieve Els en zo bedankt voor alles!! ***********************************************Lieve Harry,Het laatste wat ik wilde toen papa net overleden was dat mensen van een uitvaartonderneming in je woonkamer staan voor diegene uit je leven mee te gaan nemen die je zo dierbaar is...Maar daar was jij, meteen een klik zo liefdevol en met een gepaste humor dat voelde goed. Je hebt Ingrid de mogelijkheid gegeven papa samen met jullie te verzorgen en ik heb papa nog nooit zo vredig gezien totdat jij hem onder je hoede nam...Je begeleiding samen met Els op de momenten die voor mij, mijn zussen en mama persoonlijk heel moeilijk waren maakte het dragelijk. Je aanwezigheid in de kleine maar ook de grote dingen, zorgde dat tranen werden vervangen door een lach.Bedankt lieve Harry laat het je goed gaan.***********************************************En dan voor alle dames die papa op zijn laatste reis tijdens de uitvaart begeleidden, bedankt! Papa had jullie zelf al uitgekozen naar aanleiding van jullie liefdevolle verzorging tijdens de uitvaart van zijn broer vorig jaar hij zou erg dankbaar zijn geweest.Lieve groeten,Danielle PluijmenIngrid, Angelique en Wies XXXX
Carla Spiertz schreef op 16 september 2013 om 07:58
Beste Els,Graag willen we jou heel hartelijk danken voor de deskundige en persoonlijke begeleiding bij de uitvaart van pap. Het gesprek vooraf, samen met pap erbij, voelde voor ons, maar zeer zeker ook voor pap meteen goed en vertrouwd.Vanaf de dag dat pap overleed, was je er voor ons. De warme betrokkenheid, het luisterend oor, oog voor detail, jouw perfectie; we hebben het als grote steun ervaren.Nogmaals dank voor de fijne samenwerking en je goede zorgen.Carla, Susanne, Monique en Paul Spiertz
Familie America schreef op 21 augustus 2013 om 07:59
Lieve Els,Graag willen we jou en je team heel hartelijk danken voor de zeer bijzondere wijze waarop de uitvaart en crematie van Jacques America door jullie is verzorgd. Het effect van alle woorden die op de website genoemd worden (betrokkenheid – warmte – aandacht – afstemmen op – luisteren – tussen de regels lezen – empathie – spiegelen – vertaalslagen maken – oog hebben voor detail – samen doen) hebben wij mogen ervaren.In zo’n verdrietige en emotionele periode is het belangrijk het vertrouwen te hebben dat er iemand is, die het overzicht houdt en die je gevoelsmatig aan de hand meeneemt. Een uitvaart is immers niet één dag uit iemands leven, maar iemands leven in één dag. We hebben allemaal het gevoel dat de juiste snaar geraakt is tijdens de uitvaart en crematie. De talrijke lofuitingen van de aanwezigen bevestigen dit. We zullen je altijd dankbaar blijven voor jouw professionele begeleiding.Anny, Jacq, Emy, Mariëlle en Marjo America
Dennis schreef op 16 augustus 2013 om 07:59
Hoi Bianca, vond het werkelijk heel goed en professioneel hoe je de zaken rondom overlijden van Pa geregeld hebt. Je hebt een mooi vak!Je hebt dit op een voor ons heel mooie manier gedaan, persoonlijk, toegankelijk en integer! Dank hiervoor.Gr. Dennis
Marion Senden schreef op 21 april 2013 om 08:00
Hallo Els (en collega's),ik kende je niet maar bij het overlijden en de uitvaart van onze Tante Mieke (Bergs) heb ik jou en je uitvaarthuis leren kennen. Ik moet je zeggen dat ik je liever op een andere plek had willen ontmoeten maar je bent echt een super mens, een warme persoonlijkheid en het was daarom ook erg prettig Mieke bij jou te mogen bezoeken.Dank je wel voor al je goede zorgen. Je hebt het echt tot in de perfectie voor elkaar.Groet Marion
Carl Harren schreef op 8 april 2013 om 07:55
Beste Els,we zagen het overlijden van onze moeder aankomen, maar toch het is zeer ingrijpend. De verzorging, begeleiding en steun door jou en jouw team getuigde van deskundigheid en hebben er toe bijgedragen dat wij op een fijne manier afscheid hebben kunnnen nemen van onze moeder.Hiervoor onze hartelijke dank.Namens Fam. HarrenCarl Harren
Gertie Boetzkes schreef op 6 april 2013 om 07:56
Beste Bianca,Namens mijn familie en mezelf wil ik een speciaal woord van dank uitspreken voor de wijze waarop het afscheid en de uitvaart van onze moeder heeft plaatsgevonden. Met grote dankbaarheid kijken we terug hoe jij ons persoonlijk hebt bijgestaan en begeleid vanaf haar overlijden tot en met de uitvaart. Professioneel, respectvol, aanvullend, medelevend en een grote steun.Mede dank zij jou en Diaken Hans van Druten is het een warm afscheid geworden. We hebben dan ook hartverwarmende reacties mogen ontvangen en kijken terug op een zeer waardig afscheid dat tot in de puntjes verzorgd was.Met vriendelijke groeten,Gertie Boetzkes
Familie De Bruin schreef op 20 maart 2013 om 08:56
Lieve Els en collega's,in de verdrietige tijd waarin we afscheid moesten nemen van onze echtgenote en moeder, zijn jullie ons tot grote steun geweest. Het werd een prachtig afscheid, en we zijn julie daar heel dankbaar voor.We kunnen jullie overlijdenszorg bij iedereen aanbevelen.Lieve groet, Familie de Bruin
Rob Keulers schreef op 8 maart 2013 om 08:57
Lieve Els,Ik ben je zeer dankbaar voor het begeleiden van ons allemaal, na het overlijden van onze moeder cq. echtgenote.Je deed dit met zo'n fijne overgave, zo'n rust. Eigenlijk kan ik niet eens de juiste woorden vinden om je te bedanken. Het zijn zeer bewogen dagen, die veel energie kosten. En daar waar wij niet meer helder konden denken schoot jij ons te hulp. Je overzag heel goed het hele gebeuren/proces. Je was een steun, een luisterend oor, adviseur. Ik respecteer je duidelijke mening, die niet opgedrongen was. Je was een hele goede hulp, daar waar wij geen oplossing konden vinden.Ook de uitvaart was tot in de puntjes verzorgd, zo, zoals wij, maar ook mam, dit zou willen.Nogmaals dank voor de fijne en warme samenwerking, jouw begrip en inleving. Ook dank aan de medewerkers van het uitvaartcentrum.Rob Keulers
Familie Bovendeaard schreef op 25 februari 2013 om 08:51
Lieve Els,Wij willen je hartelijk bedanken voor de liefdevolle begeleiding tijdens de uitvaart van mijn lieve man, onze Pap en Opa. Jouw betrokkenheid gaf ons enorm veel kracht om samen de uitvaart van Pap tot iets moois te maken, ondanks alle verdriet.Je bent er altijd voor ons en we hadden ons geen betere begeleiding kunnen voorstellen.Ook over de crematie hebben wij alleen maar positieve berichten gekregen, mede dankzij jou. Wij hebben je leren kennen en al snel hadden wij allemaal het gevoel dat er een vriendin was om ons te helpen.Nogmaals hartelijk bedankt voor ALLES.Lieve groeten van Cornelia Bovendeaard,Carin en Math, Anja en Arno, en Lindsey, Michael en Mirte
Fleur Heymann schreef op 20 januari 2013 om 08:52
Lieve Els,Vanaf het eerste gesprek hadden we meteen een goed gevoel over jou. Je kwam heel rustig op ons over, het voelde meteen zo fijn en vertrouwd. De manier hoe jij alles hebt aangepakt, van begin tot eind is echt ongelooflijk mooi. We hebben zoveel lovende reacties gekregen over Sandra's afscheid. Het afscheid was precies zoals zij was, en lieve Els daar zijn wij je eeuwig dankbaar voor. Heel veel lieve groetjes van, Ramiro, Fleur, Luc, Moon, Roger en Pauline
Nieke Braeken schreef op 16 december 2012 om 07:53
Hallo Els,na het overlijden van mijn vader, nu 11 jaar geleden koos mijn moeder voor jou. Alhoewel je toen net begonnen was maakte je met je medewerkers veel indruk. Na het overlijden van mijn moeder was de keus dus snel gemaakt, en het was weer perfect verzorgd. Ook de door jouw aangeraden zang van Wendy raakte ons allemaal.Els, hartelijk dank voor de goede zorgen en blijf ook een beetje aan jezelf denken!Hartelijke groeten, Nieke Braeken
Fred en de kids schreef op 16 november 2012 om 08:54
Beste Els en beste Bianca,8 Jaar geleden hebben we Els leren kennen, bij de uitvaart van Josiens broer en mijn zwager Marc. De weg, welke we toen samen bewandeld hebben, heeft zoveel indruk op Josien en mij gemaakt, dat het niet moeilijk was, wie de uitvaart zou verzorgen.De voorgesprekken met Els, voelden dan ook weer zeer vertrouwd. De dag waarop Josien overleed, 10 oktober 2012, bleek Els echter, met een welverdiende vakantie te gaan.De manier waarop Bianca, het voorwerk van Els heeft voortgezet, is van bijzondere klasse. Dit is dan ook een dikke proficiat voor jullie beiden en jullie team.Toch wil ik Bianca nogmaals extra bedanken, voor haar professionele aanpak en daarin verweven haar persoonlijke touch.Ik hoop dat er meer mensen, jullie zullen vinden. Voor ons voelde het als een warm bad.Lieve groeten,Fred en de kids
Trees schreef op 13 november 2012 om 08:54
Dag Bianca,Kan er ook lieve Bianca boven zetten.Het raakt mij diep dat er in zo'n korte tijd iets bijzonders tussen mensen kan ontstaan.Zo'n gevoel van verbondenheid en respect over en weer.Ik voelde mij inderdaad gedragen en daardoor sterk.Dank je wel voor alles.Lieve groeten, Trees
Miranda Janssen-Kollard schreef op 16 september 2012 om 07:47
Lieve, lieve Bianca,Het is nu inmiddels 8 weken geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van onze zeer geliefde en dierbare moeder, vrouw en oma. Ik zei meteen zonder twijfel dat ik mam bij Els Jacobs wou. Ik had een aantal weken van te voren ook al een crematie gehad van een goede vriendin van mij en had daar een heel goed gevoel bij en had sowieso al heel veel goede dingen over jullie gehoord. Pap en mijn broer vonden het goed.En daar kwam Bianca om alles te regelen, niets was haar te veel en alles kon. Een troostend woord en een schouder om je heen; het voelde zo goed en zo warm en samen hebben we alles geregeld zoals mam het wou. Haar lievelingsbloem was een orchidee en haar lievelingskleur was paars. Bianca ging er meteen mee aan de slag. Ook aan onze kinderen werd gedacht die ook graag een liedje wilden laten horen voor oma en een tekening wilden maken voor in de kist.Mam is met respect, liefde, warmte en aandacht verzorgd bij jullie en daar ben ik jullie heel dankbaar voor. Ook Caroline die de rouwkaarten heeft gebracht en gezorgd dat ze op hun plek kwamen.De crematie was ook prachtig, heel emotioneel maar ook heel mooi zoals mam was in haar doen en laten. Het gemis wordt steeds erger maar ik denk er wel met een fijn gevoel aan terug dat we haar een mooi afscheid hebben bezorgd.Lieve Bianca en de rest van de dames, bedankt voor alles.Groetjes Miranda Janssen-Kollard

Neem contact met ons op!

+31 464 112 922