Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 178.18.91.243 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
131 berichten.
Chris schreef op 12 april 2021:
Beste Els,

Ik was aangenaam verrast toen ik laatst, één jaar na het overlijden van mijn moeder, een handgeschreven kaartje van jullie team kreeg. Wat super attent dit persoonlijke gebaar. Helemaal in de lijn van de uitvaart die je een jaar geleden verzorgd hebt; persoonlijk, attent en liefdevol.

Dankjewel!
Irma schreef op 10 februari 2021:
Dag lieve Wanda,

We kijken echt met heel veel voldoening terug. En alles was zo smaakvol door jullie klaargezet. De puzzelstukjes vielen allemaal op hun plek.

We hebben ook mooie reacties gekregen van familie en vrienden die via de live stream hebben meegekeken. Mama zou trots zijn geweest en gezegd hebben ‘‘t waor good’...

Heel erg bedankt ook voor je warme collega die er steeds was wanneer we mama kwamen bezoeken en die er gisteren ook was.

Lieve groeten, ook namens Edith en Ingrid.
Irma
Guus en Ineke Reuten -Lahaij schreef op 2 februari 2021:
Beste Dames,

Langs deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de goed verzorgde uitvaart van onze moeder/schoonmoeder/oma. Een bijzonder dank je wel aan Wanda voor de fijne gesprekken, aan Fenna voor de mooie zang (veel complimenten van de aanwezigen) en aan de bloemist voor het prachtige bloemstuk. Dit alles maakte het voor ons een mooi afscheid.

Dank jullie wel.

Groet
Guus en Ineke Reuten -Lahaij
Arno - Fam. Janssen schreef op 29 januari 2021:
Lieve Els,

We hebben als hele familie een hele fijne uitvaart gehad van onze broer Jan. Precies zoals hij dat gewild heeft. Dankzij jou en het personeel. Zangeres Wendy had prachtig gezongen. De toespraak, begeleiding en de crematie waren geweldig. De koffietafel sprak iedereen vol lof over.

Iedereen had er een goed gevoel bij, Jan heeft een prachtige uitvaart gehad. Wij willen als familie jou hartelijk bedanken hiervoor.

Familie Janssen
Arno.
Paul en Marlou Burgers schreef op 20 augustus 2020:
Beste Wanda, Els en de rest van het team,

Afgelopen zondag, 16 augustus 2020, was het precies 1 jaar geleden dat onze tante is overleden. De uitermate goede ervaring die we hadden met jullie, maakten dat wij er geen moment over hebben getwijfeld om jullie weer te bellen na het overlijden van onze vader, eind december vorig jaar.

Ook onze vader wilde dit, omdat hij zag hoe goed en respectvol de begrafenis van onze tante was geregeld en verzorgd. De gesprekken die wij met Wanda hebben gevoerd zijn door ons als zeer prettig ervaren. Hartverwarmend, respectvol, professioneel, meedenkend, geruisloos, en volledig ontzorgend zijn termen die zo bij ons opkomen, tot en met een sfeervolle rouwkamer aan toe.

Zelfs het kaartje dat wij deze week van jullie hebben ontvangen ter herinnering aan de uitvaart van onze tante, nu 1 jaar geleden, laat zien hoe zeer jullie begaan zijn met het respectvol begeleiden van een overledene naar zijn/haar laatste rustplaats.

Wij willen het hele team, en Wanda in het bijzonder, heel hartelijk danken voor alles en wensen jullie het allerbeste toe.
Paul en Marlou Burgers

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier