Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 178.18.91.243 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
124 berichten.
Leike Vaessen schreef op 29 maart 2020:
Aafsjied numme van ein deerbaar persoon is nwats leuk. In eine tied dat โ€˜t Corana-virus oos laeve beheers weurt dat opins nog lรจstigger. De oetvaart reigele vieja de tillefoon, gein persoonlik kontak in de vรครถrrem van ein hรจndj, geine trwรจstende errem om diene sjouwer, ein beperk aantal luuj op rouwbezeuk, (euverigens in ein prachtig oetvaarthoes) biej de kremaasie allemaol op eine losse sjtool, ongerhauve maeter oetein.

Dat is neet leuk, merrrr dโ€™r is auch ein lichtpuntje, ein rots in de branding, eine mit-denker in oplossinge: Els Jacobs. Dao hรถbbe veer es femieje jhรจl vรครถl aan gehat en haet โ€™t aafsjied minder zwaor gemaak. Mit allein de direkte femieje (in oos geval 6 persoone) waor โ€™t aafsjied in โ€˜t kreematoriejum sjwan, wรจrrem, mit eine lach en ein traon door Els gereigelt en gereegieseert.

Ooze welgemeinde dank geit dan auch oet nao Els en hรครถr mitwirkers.

Leike Vaessen
Esther Poot schreef op 24 maart 2020:
Goedenavond Wanda,

Dank voor de ons toegestuurde fotoโ€™s van het afscheid van mijn vader. Het was een respectvol en dankbaar afscheid, een afscheid dat hij zo verdiende.

Tevens dank dat jullie ons zo goed door deze intens verdrietige dagen hebben geloodst. Een rollercoaster in tijden van wereldproblematiek.

We zijn ervan overtuigd dat over enige tijd onze glimlach door de tranen zal sijpelen. Dan zijn we dankbaar voor de jaren die we samen hebben gehad, voor hetgeen hij ons heeft geleerd.

Dank namens mijn moeder, zus , broer en ikzelf. Met dit afscheid gaan we de toekomst in en zullen de herinneringen aan mijn vader ons de kracht en steun geven om het zonnetje weer te zien.

Liefs van mij voor jullie,
Esther Poot
Petra koenen van es schreef op 11 maart 2020:
Vandaag afscheid genomen van mijn vader.. Heel mooi en warm. Met speciale dank aan Iris van Noorden en Wanda Voragen. Zij hebben ons heel goed geholpen en gesteund..
RF schreef op 25 februari 2020:
Beste Els en Team,

Ik wil jullie bij deze nogmaals bedanken voor jullie professionele aanpak bij de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart van mijn broer. Dankzij jullie ondersteuning kwam er een beetje licht in deze donkere tijd en kan ik terugkijken op een indrukwekkend en passend afscheid.

Veel groeten,
RF
Astrid Schoonbrood schreef op 11 februari 2020:
Lieve Els en alle collegaโ€™s,

Voor mij was het vanzelfsprekend om de uitvaart van mam door jullie te laten verzorgen en wat was dat fijn! Het voelde als een warm bad, mede door jullie betrokkenheid al van te voren. Samen met collegaโ€™s mocht ik mam verzorgen, andere collegaโ€™s stonden weer klaar toen we mam gingen bezoeken en/of waren er tijdens de dienst. Met Els hebben we samen de uitvaart besproken en dagelijks contact gehad, zodat alles tot in de puntjes geregeld was. We kijken terug op een hele mooie dienst en anderen met ons! Dat bleek wel uit alle prachtige reacties die we mochten ontvangen.

Chapeau en dankjewel allemaal lieve collegaโ€™s, voor jullie inzet en betrokkenheid, ook namens pap, mijn broer en alle gezinsleden. Dit was het laatste wat we voor mam konden doen en we kijken er met een heel warm gevoel op terug.

Lieve groetjes,
Astrid Schoonbrood

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier