Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.22.242 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
135 berichten.
Antoine Putz heeft geschreven op 5 juli 2021
Lieve Els en team,

Dankjewel voor de mooie kaart ten behoeve van t 1 jarig overlijden van de mam (mw. Nijssen-Coenen). Ontzettend attent en lief van jullie zeg. 1 jaar alweer, de tijd is omgevlogen en inderdaad verdriet maakt langzaam plaats voor mooie herinneringen alhoewel wij en pap soms toch nog het gemis keihard voelen en zeker rond deze tijd.

Blijf gezond en geniet van de kleine dingen en laten we hopen dat de corona pandemie toch snel ten einde komt, want de koffie staat nog steeds voor je klaar.

Jullie zijn kanjers van goud.

Lieve groet van Peter en Bea Nijssen
Diana Janssen-Pepels heeft geschreven op 11 mei 2021
Beste Wanda, Harrie,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de liefdevolle begeleiding tijdens de uitvaart van onze (schoon)vader en man. Jullie betrokkenheid gaf ons enorm veel kracht om samen de uitvaart van pap tot iets moois te maken, ondanks alle verdriet en de beperkingen vanwege Corona.

Jullie stonden altijd voor ons klaar en we hadden ons geen betere steun kunnen wensen. Dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een heel mooi afscheid en daarvoor zijn we jullie en de rest van het team heel erg dankbaar.

Groetjes,
Ria Pepels-Mullens en Diana & Jean-Louis Janssen-Pepels
Diana Pernot heeft geschreven op 1 mei 2021
Hallo Els,

Afgelopen maart is mijn vader gestorven. Voor ons was het gauw duidelijk dat we de uitvaart bij jou verzorgd wilden hebben. Alles was tot in de puntjes verzorgd, gewoon TOP!

Het tafelgesprek, het rouwbezoek en de uitvaart van pap was perfect. De aandacht, de zorgzaamheid, maar ook de passie die jullie in deze fase van iemands leven geven en ook voor de nabestaanden voelt zo warm aan. We zijn echt dankbaar wat jullie allemaal voor pap en ons hebben gedaan.

Groetjes Diana.
J.C.J. van Hekke heeft geschreven op 15 april 2021
Geachte mevrouw Jacobs,

Hierbij willen wij u allen hartelijk danken voor het verzorgen van de uitvaart van onze vader en schoonvader Adriaan van Hekke. Niet alleen was de uitvaart en alles daaromheen keurig verzorgd, maar vooral ook de persoonlijke benadering en begeleiding hebben wij als uitstekend en warm ervaren.

We hebben het daarbij zowel over de bespreking en invulling van de details van de uitvaart en de adviezen, als over de โ€œvoor- en nazorgโ€ in de vorm van telefoontjes of alles liep, of u nog iets kon doen en hoe het er mee ging.

Ik denk dat alles precies was zoals de overledene het gewenst zou hebben, om die reden had hij ook voor u gekozen!

Voor dat alles zijn we u mw. Jacobs en uw medewerksters zeer erkentelijk.
Jaco en Louise van Hekke-Gosker.
Chris heeft geschreven op 12 april 2021
Beste Els,

Ik was aangenaam verrast toen ik laatst, รฉรฉn jaar na het overlijden van mijn moeder, een handgeschreven kaartje van jullie team kreeg. Wat super attent dit persoonlijke gebaar. Helemaal in de lijn van de uitvaart die je een jaar geleden verzorgd hebt; persoonlijk, attent en liefdevol.

Dankjewel!

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier