Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.182.81 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
123 berichten.
John Heutmekers schreef op 17 januari 2020:
Op hartverwarmende wijze heeft Els het afscheid van onze moeder vorm gegeven. Vanaf het eerste telefoontje tot en met het daadwerkelijke afscheid werden we enorm goed begeleid: professioneel, minutieus, maar bovenal hartelijk. Uiteindelijk is alles perfect gelopen, precies zoals wij het ons hadden gewenst!
Fam Kremers-Crijns schreef op 29 december 2019:
Els Jacobs Uitvaartonderneming heeft voor onze moeder een โ€œkoninklijkeโ€ uitvaart verzorgd, getuige de vele positieve reacties die wij als familie hebben mogen ontvangen.

Zowel de uitvaart maar ook de voorbereidingen zijn met respect, zorg en toewijding door het team van Els Jacobs Uitvaartonderneming uitgevoerd.

Els Jacobs en haar team van harte bedankt, jullie hebben in de geest van onze moeder voor haar een waardig afscheid verzorgd.

Groet, Fam Kremers-Crijns
Yvonne Leunissen schreef op 14 december 2019:
Els Jacobs Uitvaartonderneming heeft de uitvaart van mijn moeder op onnavolgbare wijze gestalte gegeven. Alle details tot in de puntjes verzorgd. Professionele begeleiding, waanzinnig goede inbreng en perfecte uitvoering. Een super team van vakvrouwen!
Familie Hendrickx-Gelissen schreef op 18 oktober 2019:
Hallo Wanda en Tessa,

Heel hartelijk dank namens de hele familie dat jullie (en alle collegaโ€™s van Els Jacobs) ons geholpen hebben er een zo mooi mogelijk afscheid voor onze pap en echtgenoot van te maken.

We vonden jullie zorg hartverwarmend, respectvol, de dienst precies goed. Het sloot allemaal naadloos aan bij hoe wij zijn en pap het gewild had. Dank jullie wel daarvoor.

Groet,
Familie Hendrickx-Gelissen
Marijke Tonnaer schreef op 8 september 2019:
Els,

met veel dankbaarheid kijken Wouter, Joris, Rachel en ik terug op alles wat jij voor en met ons gedaan hebt nadat Noud, mijn man, onze vader overleden is. Jouw begripvolle houding en je organisatievermogen maakten dat je onze wensen over afscheid nemen in het mortuarium, rouwbrief, gedachtenisprentje en afscheidsbijeenkomst wist te vertalen in een praktische vormgeving.

Heel fijn als je in een korte tijd beslissingen moet nemen die je nooit hoopte te hoeven nemen. Je regelde alles perfect en geruisloos, terwijl wij centraal stonden. Zo konden wij met al ons verdriet op een goede manier afscheid nemen van Noud.

Bedankt voor alles.
Marijke Tonnaer

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier