Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.22.242 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
135 berichten.
Bea Montforts heeft geschreven op 30 mei 2020
Lieve Els en team,

6 mei jl. is mijn schoonmoeder overleden en de 1e gedachte was Els bellen (zulke goede ervaringen met jou). Het was wel een beetje moeilijk allemaal door die Corona, maar ondanks dat heb JIJ alles gedaan om samen met Peter een mooi afscheid voor haar te regelen.

De dag van afscheid op 12 mei kwam, daar zagen we zo tegen op, Maar daar stond JIJ, je straalde zo veel rust, warmte en liefde uit en dat gaf ons kracht. Het was een sober maar heel mooi en waardig afscheid. Wat ben je toch een topper. Vanuit het diepst van ons hart willen we jou en je team bedanken voor je eigen liefdevolle bijdrage, je steun en je warmte. Ook namens mijn schoonvader. Je bent onze kanjer van GOUD.

Strakjes, als die Corona voorbij is, hoop ik dat we samen nog eens een kopje koffie kunnen drinken.
Voor nu een hele dikke knuffel en veel liefs van Peter en Bea.
Leike Vaessen heeft geschreven op 29 maart 2020
Aafsjied numme van ein deerbaar persoon is nwats leuk. In eine tied dat โ€˜t Corana-virus oos laeve beheers weurt dat opins nog lรจstigger. De oetvaart reigele vieja de tillefoon, gein persoonlik kontak in de vรครถrrem van ein hรจndj, geine trwรจstende errem om diene sjouwer, ein beperk aantal luuj op rouwbezeuk, (euverigens in ein prachtig oetvaarthoes) biej de kremaasie allemaol op eine losse sjtool, ongerhauve maeter oetein.

Dat is neet leuk, merrrr dโ€™r is auch ein lichtpuntje, ein rots in de branding, eine mit-denker in oplossinge: Els Jacobs. Dao hรถbbe veer es femieje jhรจl vรครถl aan gehat en haet โ€™t aafsjied minder zwaor gemaak. Mit allein de direkte femieje (in oos geval 6 persoone) waor โ€™t aafsjied in โ€˜t kreematoriejum sjwan, wรจrrem, mit eine lach en ein traon door Els gereigelt en gereegieseert.

Ooze welgemeinde dank geit dan auch oet nao Els en hรครถr mitwirkers.

Leike Vaessen
Esther Poot heeft geschreven op 24 maart 2020
Goedenavond Wanda,

Dank voor de ons toegestuurde fotoโ€™s van het afscheid van mijn vader. Het was een respectvol en dankbaar afscheid, een afscheid dat hij zo verdiende.

Tevens dank dat jullie ons zo goed door deze intens verdrietige dagen hebben geloodst. Een rollercoaster in tijden van wereldproblematiek.

We zijn ervan overtuigd dat over enige tijd onze glimlach door de tranen zal sijpelen. Dan zijn we dankbaar voor de jaren die we samen hebben gehad, voor hetgeen hij ons heeft geleerd.

Dank namens mijn moeder, zus , broer en ikzelf. Met dit afscheid gaan we de toekomst in en zullen de herinneringen aan mijn vader ons de kracht en steun geven om het zonnetje weer te zien.

Liefs van mij voor jullie,
Esther Poot
Petra koenen van es heeft geschreven op 11 maart 2020
Vandaag afscheid genomen van mijn vader.. Heel mooi en warm. Met speciale dank aan Iris van Noorden en Wanda Voragen. Zij hebben ons heel goed geholpen en gesteund..
RF heeft geschreven op 25 februari 2020
Beste Els en Team,

Ik wil jullie bij deze nogmaals bedanken voor jullie professionele aanpak bij de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart van mijn broer. Dankzij jullie ondersteuning kwam er een beetje licht in deze donkere tijd en kan ik terugkijken op een indrukwekkend en passend afscheid.

Veel groeten,
RF

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier