els jacobs team

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.91.106.44 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Gloria Willems schreef op 15 november 2018:
Ik was aanwezig bij de afscheidsdienst van L. G. in de Biesenhof in Sweikhuizen. Het was prachtig! Perfect geregeld, de sfeer was heel sereen en ik kon merken dat er aandacht aan de nabestaanden was besteed. Geen afraffelen van wat er niet toe doet, maar echt oprechte aandacht.

Ik was ontzettend onder de indruk en ik ga u zeker een mail sturen met een aantal vragen. Nog nooit heb ik dit gevoel zo intens beleefd.

Dank u wel hiervoor!

Chapeau!
Emy Gielkens, namens familie Boshouwers schreef op 2 november 2018:
Nadat onze tante was overleden hebben we contact opgenomen met Els Jacobs om ons voor de derde keer te ondersteunen bij het regelen van de uitvaart.

Naast de aandacht voor het uiterlijk verdiept Els zich ook in het innerlijke van de overledene. Hierdoor is zij goed in staat mee te denken en passende ideeรซn aan te dragen bij de invulling van de wensen van de nabestaanden zodat het een zeer persoonlijk afscheid wordt. De sfeervolle inrichting van de rouwkamer en de wijze van opbaring in haar uitvaarthuis zijn onovertreffelijk.

De woorden op haar website, zoals โ€œluisteren, afstemmen op en betrokkenheidโ€, brengt zij ruimschoots in de praktijk. Wat ons betreft mag โ€œveel respect voor de overledeneโ€ nog aan het lijstje toegevoegd worden. Er is sprake van een fijne samenwerkingsrelatie.

De uitvaart werd door Els en haar team tot in de puntjes verzorgd, waardoor wij als nabestaanden er een fijne herinnering aan hebben.

Niemand wil bezig zijn met het definitief afscheid van een dierbare. Maar als het noodzakelijk is, is het fijn iemand te kennen waar je de overledene met een gerust hart naar toe kunt laten brengen.

Els, nogmaals bedankt voor jouw unieke werkwijze.

Emy Gielkens, namens familie Boshouwers
Liesbeth kester schreef op 4 mei 2018:
Lieve Wanda en Els,

Het afscheid van mijn vader hebben we in huiselijke kring gevierd, door jullie liefdevolle toewijding en vakmanschap werd het ondanks het verdriet een mooie periode!

En dat het leven doorgegeven wordt hebben we intens beleefd, een week na papaโ€™s overlijden werd er een gezonde kleinzoon geboren, zo gaan verdriet en vreugde hand in hand ๐Ÿ’œ

Heel veel dank namens ons hele gezin, Liesbeth Kester-Konings.
Suzanne De Loo schreef op 30 maart 2018:
De uitvaart van onze tante was de vierde uitvaart die we samen met Els en haar team hebben verzorgd. We kijken weer met een tevreden gevoel terug op die dag. De kernwoorden zoals je die aangeeft: warmte, aandacht, tussen de regels door lezen, oog voor detail e.d. waren inderdaad weer van toepassing. Bedankt, Els en team!

Suzanne De Loo
Marjo Jonker schreef op 10 maart 2018:
Wij willen Bianca danken voor de goede begeleiding bij de uitvaart van onze moeder oma en overgroot oma. Het was allemaal mooi verzorgd.

Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Ook de draagsters bedankt.
Marjo Jonker

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier