Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.201.220 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
131 berichten.
Yvonne Leunissen schreef op 14 december 2019:
Els Jacobs Uitvaartonderneming heeft de uitvaart van mijn moeder op onnavolgbare wijze gestalte gegeven. Alle details tot in de puntjes verzorgd. Professionele begeleiding, waanzinnig goede inbreng en perfecte uitvoering. Een super team van vakvrouwen!
Familie Hendrickx-Gelissen schreef op 18 oktober 2019:
Hallo Wanda en Tessa,

Heel hartelijk dank namens de hele familie dat jullie (en alle collegaโ€™s van Els Jacobs) ons geholpen hebben er een zo mooi mogelijk afscheid voor onze pap en echtgenoot van te maken.

We vonden jullie zorg hartverwarmend, respectvol, de dienst precies goed. Het sloot allemaal naadloos aan bij hoe wij zijn en pap het gewild had. Dank jullie wel daarvoor.

Groet,
Familie Hendrickx-Gelissen
Marijke Tonnaer schreef op 8 september 2019:
Els,

met veel dankbaarheid kijken Wouter, Joris, Rachel en ik terug op alles wat jij voor en met ons gedaan hebt nadat Noud, mijn man, onze vader overleden is. Jouw begripvolle houding en je organisatievermogen maakten dat je onze wensen over afscheid nemen in het mortuarium, rouwbrief, gedachtenisprentje en afscheidsbijeenkomst wist te vertalen in een praktische vormgeving.

Heel fijn als je in een korte tijd beslissingen moet nemen die je nooit hoopte te hoeven nemen. Je regelde alles perfect en geruisloos, terwijl wij centraal stonden. Zo konden wij met al ons verdriet op een goede manier afscheid nemen van Noud.

Bedankt voor alles.
Marijke Tonnaer
Antoine Bellink schreef op 5 september 2019:
Onlangs heeft Els met haar team de uitvaart van mijn moeder verzorgd. De manier waarop vanaf het begin het team dit heeft gedaan hebben wij, de familie, als zeer prettig ervaren.

Op een zeer persoonlijke wijze werd aandacht gegeven aan tal van aspecten die een rol spelen bij een crematie. Meedenkend, tips gevend en op een zeer persoonlijke wijze zorggedragen voor een goede begeleiding tijdens deze crematie.

In alle rust en zonder tijdsdruk hebben wij allen afscheid kunnen nemen van moeder.

Els en team, bedankt!
Peter Keijers schreef op 15 juni 2019:
Beste Els,

Op 1 mei 2019 hebben jullie de uitvaart van mijn lieve vrouw, onze moeder en oma Ellie Keijers-Franken verzorgd.

Vooraf hebben wij alleen maar goede berichten over jullie gehoord, dat heeft ons doen besluiten om het afscheid van Ellie in jullie handen te leggen. Achteraf kunnen we dan ook alleen maar zeggen dat we zeker geen spijt hebben van deze beslissing. De ontmoeting met Harry en Els voelde vanaf het eerste moment al goed.

Overmand door verdriet is het moeilijk om de juiste beslissingen te nemen, maar dankzij de begeleiding van Harry en Els is dit goed gelukt. Achteraf hebben wij van diverse gasten, die tijdens de dienst in de Biesenhof aanwezig waren, ook niks dan lof gehoord.

Een beter afscheid van mijn lieve vrouw, onze moeder en oma hadden we ons niet kunnen wensen.

Hartelijk dank hiervoor,
Peter Keijers

Ook namens mijn zonen Dave en Mark

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier