Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.187.81 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
124 berichten.
Fons Cobbenhagen schreef op 13 februari 2019:
Beste Els en medewerkers,

Ik wil jullie langs deze weg nog eens bedanken voor wat jullie voor mij hebben betekend in die moeilijke tijd. Ik kan alleen maar zeggen dat jullie van de uitvaart van Jeannie iets geweldigs hebben gemaakt. Tot in de puntjes perfect verzorgd, wat voor mij een enorme troost was. Ook tijdens het gebeuren bij de zaak was alles even goed verzorgd.

Jullie doen jullie werk niet met je handen maar met je hart. Nogmaals mijn dank. En ik denk dat ik spreek voor de hele familie.

Met vriendelijke groeten,
Fons Cobbenhagen
Wendy kubben schreef op 17 januari 2019:
Een jaar geleden is mijn moeder bijzonder snel overleden. Nadat we contact hebben gehad met Els en haar team stond de dag erna Wanda aan de deur. Een warme en vriendelijke vrouw waar je je meteen, ook al klinkt het gek, op je gemak voelt. Ze neemt de tijd om alles rustig door te nemen met een lach en traan. Niks is te veel.

Zelfs de avond voor de begrafenis toen we de kist gingen sluiten en Wanda een stukje voor las heb ik haar gevraagd of ze dit namens mij op de begrafenis kon vertellen. Het was allemaal geen probleem.

Hoe alles werd geregeld, ik had het niet op een andere manier gewild. Ik kijk er met een bijzonder gevoel op terug.

Wendy Kubben
Thea Sanders v.d Eertwegh schreef op 17 januari 2019:
Lieve Els.

Mijn eerste kennismaking met jou, was in 2011. Mijn moeder was overleden en samen met mijn zussen hadden we er voor gekozen om de uitvaart door Els Jacobs te laten verzorgen. Wat was dat een goede keuze. We hadden gelijk een gevoel van saamhorigheid. Helaas werd vlak erna mijn man ziek. En 20-1-2013 is hij overleden. Het was dan ook niet moeilijk om de uitvaart weer door jou te laten verzorgen.

Hoe moeilijk het soms nog is. Ik denk samen met mijn kinderen nog regelmatig terug over hoe het was. Doordat jij de handvaten aan deed reiken hebben we er een mooie herinnering van gemaakt en hadden we het gevoel dat hij op een wolkje mee keek en zijn duim omhoog stak. Jij en je dames zijn de engeltjes op aarde.

Lieve Els ik wens je alle goeds voor de toekomst.
Lieve groetjes Thea Sanders v.d Eertwegh en kinderen.
Miriam Heijnen schreef op 17 januari 2019:
Hoi Els,

Het is alweer 8 jaar geleden, maar ik vergeet nooit mijn reactie, toen je bij ons aan de deur stond. Ik kende jou van de verpleegkundige opleiding. Zeer verbaasd was ik dan ook, toen jij aan de deur stond, toen mijn vader was overleden.

We hebben er echter totaal geen spijt van gehad, dat we met jou in zee zijn gegaan. Je hebt alles tot in de puntjes geregeld en hebt veel tijd aan ons besteed. Heel veel dank hiervoor.

Wij raden dan ook aan: ga met Els je uitvaart plannen, je krijgt geen spijt.

Groetjes Miriam
Caroline Gelissen schreef op 16 januari 2019:
Beste Els,

Ik sta erop om jou en je medewerkers namens mijn broer mijn familie en mezelf uitdrukkelijk te bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn vader. Er werd op élk detail gelet, er viel zelfs geen enkel schoonheidsfoutje te bespeuren, het was perfect in alle opzichten!

Els, echt waar: je hebt je ware roeping gevonden. Je bent een prachtige, warme, unieke vrouw. Je passie en inzet waren en zijn zo groot, dat ik je bijvoorbeeld zelfs altijd mocht bellen voor informatie en hulp. De liefdevolle begeleiding en het meedenken betekende dan ook een onmisbare steun voor ons. We zullen dit nooit vergeten.

Els, nogmaals: onze oprechte en welgemeende dankbaarheid!

Caroline Gelissen en familie.

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier