els jacobs team

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.171.18 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Suzanne De Loo schreef op 30 maart 2018:
De uitvaart van onze tante was de vierde uitvaart die we samen met Els en haar team hebben verzorgd. We kijken weer met een tevreden gevoel terug op die dag. De kernwoorden zoals je die aangeeft: warmte, aandacht, tussen de regels door lezen, oog voor detail e.d. waren inderdaad weer van toepassing. Bedankt, Els en team!

Suzanne De Loo
Marjo Jonker schreef op 10 maart 2018:
Wij willen Bianca danken voor de goede begeleiding bij de uitvaart van onze moeder oma en overgroot oma. Het was allemaal mooi verzorgd.

Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Ook de draagsters bedankt.
Marjo Jonker
Jan Vroemen schreef op 25 februari 2018:
Beste mevrouw Jacobs, beste Els, beste medewerkers,

Hierbij willen we jullie heel hartelijk bedanken voor de fijne begeleiding en verzorging van de begrafenis van onze moeder Gerda Vroemen-Feron op zaterdag 17 februari j.l.

In het bijzonder willen we Wanda bedanken voor haar grote betrokkenheid, fijne gesprekken en invoelingsvermogen. Wij, als kinderen, zijn ontzettend blij, dat we (weer) bij jullie terecht konden. Naast een heel goed gevoel over de fijne begeleiding en uitvaart, hebben we aan moeders begrafenis een warm en trots gevoel over gehouden. Ook dat is mede jullie verdienste! Nogmaals hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet, namens alle kinderen,
Jan Vroemen
Annie, Marcel, Jolanda Wilms schreef op 9 februari 2018:
Mevr. Jacobs,

we willen Wanda Voragen bedanken voor de super begeleiding bij het afscheid van mijn man, mijn vader, schoonvader en opa. Mooi, die rust die Wanda uitstraalt. Echt een vrouw, medewerkster waar u heel trots op kunt zijn. Heel veel dank voor de goede zorgen.

Veel liefs, Annie, Marcel, Jolanda.
Miriam Pijpers-Penders schreef op 14 november 2017:
Op 11 okt 2017 is onze moeder totaal onverwacht in het ziekenhuis overleden. Na kort overleg werd Els Jacobs gebeld. Ik had al verschillende uitvaarten van Els meegemaakt en mijn zus had ook goede dingen gehoord. Pap vond op dat moment alles goed. Els is diezelfde avond gekomen en het voelde meteen goed. Els denkt mee, geeft adviezen, zoekt naar oplossingen zonder daarbij dwingend te zijn.

In de dagen voor de uitvaart was er geregeld contact, zowel telefonisch als bij pap thuis en ook bij Els in het uitvaartcentrum nam ze de tijd voor ons. Mijn zus en ik hebben mam verzorgd en het ook samen afgemaakt door op de laatste avond de kist te sluiten. Alles verliep heel mooi, heel plechtig en rustig, zoals wij het wilden. Ook het contact met de dames die mam mee verzorgd hebben was meteen goed.

De uitvaart was, ondanks het grote verdriet, toch ook heel mooi. Tot in de puntjes verzorgd. Dat is ook wat wij nu te horen krijgen van mensen die erbij waren, dat geeft wel positieve kracht. Zelfs nu nog (afgelopen week zijn we een urn gaan uitzoeken) neemt ze de tijd voor je. Als je het gevoel kunt overbrengen dat je er volledig bent voor een gezin met zoveel verdriet en emoties, dan ben je mijns inziens een vakvrouw.

Complimenten voor Els en haar hele team!!

Miriam Pijpers-Penders en Mariรซlle Thomassen-Penders en hun gezinnen.

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier