Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.22.242 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
135 berichten.
Familie Hendrickx-Gelissen heeft geschreven op 18 oktober 2019
Hallo Wanda en Tessa,

Heel hartelijk dank namens de hele familie dat jullie (en alle collegaโ€™s van Els Jacobs) ons geholpen hebben er een zo mooi mogelijk afscheid voor onze pap en echtgenoot van te maken.

We vonden jullie zorg hartverwarmend, respectvol, de dienst precies goed. Het sloot allemaal naadloos aan bij hoe wij zijn en pap het gewild had. Dank jullie wel daarvoor.

Groet,
Familie Hendrickx-Gelissen
Marijke Tonnaer heeft geschreven op 8 september 2019
Els,

met veel dankbaarheid kijken Wouter, Joris, Rachel en ik terug op alles wat jij voor en met ons gedaan hebt nadat Noud, mijn man, onze vader overleden is. Jouw begripvolle houding en je organisatievermogen maakten dat je onze wensen over afscheid nemen in het mortuarium, rouwbrief, gedachtenisprentje en afscheidsbijeenkomst wist te vertalen in een praktische vormgeving.

Heel fijn als je in een korte tijd beslissingen moet nemen die je nooit hoopte te hoeven nemen. Je regelde alles perfect en geruisloos, terwijl wij centraal stonden. Zo konden wij met al ons verdriet op een goede manier afscheid nemen van Noud.

Bedankt voor alles.
Marijke Tonnaer
Antoine Bellink heeft geschreven op 5 september 2019
Onlangs heeft Els met haar team de uitvaart van mijn moeder verzorgd. De manier waarop vanaf het begin het team dit heeft gedaan hebben wij, de familie, als zeer prettig ervaren.

Op een zeer persoonlijke wijze werd aandacht gegeven aan tal van aspecten die een rol spelen bij een crematie. Meedenkend, tips gevend en op een zeer persoonlijke wijze zorggedragen voor een goede begeleiding tijdens deze crematie.

In alle rust en zonder tijdsdruk hebben wij allen afscheid kunnen nemen van moeder.

Els en team, bedankt!
Peter Keijers heeft geschreven op 15 juni 2019
Beste Els,

Op 1 mei 2019 hebben jullie de uitvaart van mijn lieve vrouw, onze moeder en oma Ellie Keijers-Franken verzorgd.

Vooraf hebben wij alleen maar goede berichten over jullie gehoord, dat heeft ons doen besluiten om het afscheid van Ellie in jullie handen te leggen. Achteraf kunnen we dan ook alleen maar zeggen dat we zeker geen spijt hebben van deze beslissing. De ontmoeting met Harry en Els voelde vanaf het eerste moment al goed.

Overmand door verdriet is het moeilijk om de juiste beslissingen te nemen, maar dankzij de begeleiding van Harry en Els is dit goed gelukt. Achteraf hebben wij van diverse gasten, die tijdens de dienst in de Biesenhof aanwezig waren, ook niks dan lof gehoord.

Een beter afscheid van mijn lieve vrouw, onze moeder en oma hadden we ons niet kunnen wensen.

Hartelijk dank hiervoor,
Peter Keijers

Ook namens mijn zonen Dave en Mark
Edmond en Chantal Jongen heeft geschreven op 21 maart 2019
Na een intense week samen met Els doorgebracht te hebben, ze was er iedere dag. Kan ik alleen maar bewondering hebben voor haar vak en zeker voor haar als hartverwarmend mens. Ze voelde zo goed aan wat mijn wensen waren t.o.v de gebeurtenissen die volgden op het heengaan van mijn papa. Hoe we dit konden verwerken in de tekst, in het prentje, in de muurfoto, in alles.

Ook Thur de voorganger is een heel bijzondere man waar ik in die korte tijd van alles van geleerd heb. En Marlies die samen met mij de laatste stap gemaakt heeft om afscheid van mijn papa te nemen toen hij opgebaard lag. Toppers zijn het allemaal. Bedankt lieve mensen dat jullie ons begeleid, ondersteund, gesteund, verwarmd en gekoesterd hebben.

Edmond en Chantal Jongen

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier