Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.168.111.191 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
118 berichten.
Liesbeth kester schreef op 4 mei 2018:
Lieve Wanda en Els,

Het afscheid van mijn vader hebben we in huiselijke kring gevierd, door jullie liefdevolle toewijding en vakmanschap werd het ondanks het verdriet een mooie periode!

En dat het leven doorgegeven wordt hebben we intens beleefd, een week na papa’s overlijden werd er een gezonde kleinzoon geboren, zo gaan verdriet en vreugde hand in hand 💜

Heel veel dank namens ons hele gezin, Liesbeth Kester-Konings.
Suzanne De Loo schreef op 30 maart 2018:
De uitvaart van onze tante was de vierde uitvaart die we samen met Els en haar team hebben verzorgd. We kijken weer met een tevreden gevoel terug op die dag. De kernwoorden zoals je die aangeeft: warmte, aandacht, tussen de regels door lezen, oog voor detail e.d. waren inderdaad weer van toepassing. Bedankt, Els en team!

Suzanne De Loo
Marjo Jonker schreef op 10 maart 2018:
Wij willen Bianca danken voor de goede begeleiding bij de uitvaart van onze moeder oma en overgroot oma. Het was allemaal mooi verzorgd.

Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Ook de draagsters bedankt.
Marjo Jonker
Jan Vroemen schreef op 25 februari 2018:
Beste mevrouw Jacobs, beste Els, beste medewerkers,

Hierbij willen we jullie heel hartelijk bedanken voor de fijne begeleiding en verzorging van de begrafenis van onze moeder Gerda Vroemen-Feron op zaterdag 17 februari j.l.

In het bijzonder willen we Wanda bedanken voor haar grote betrokkenheid, fijne gesprekken en invoelingsvermogen. Wij, als kinderen, zijn ontzettend blij, dat we (weer) bij jullie terecht konden. Naast een heel goed gevoel over de fijne begeleiding en uitvaart, hebben we aan moeders begrafenis een warm en trots gevoel over gehouden. Ook dat is mede jullie verdienste! Nogmaals hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet, namens alle kinderen,
Jan Vroemen
Annie, Marcel, Jolanda Wilms schreef op 9 februari 2018:
Mevr. Jacobs,

we willen Wanda Voragen bedanken voor de super begeleiding bij het afscheid van mijn man, mijn vader, schoonvader en opa. Mooi, die rust die Wanda uitstraalt. Echt een vrouw, medewerkster waar u heel trots op kunt zijn. Heel veel dank voor de goede zorgen.

Veel liefs, Annie, Marcel, Jolanda.

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier