Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.201.220 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
131 berichten.
Edmond en Chantal Jongen schreef op 21 maart 2019:
Na een intense week samen met Els doorgebracht te hebben, ze was er iedere dag. Kan ik alleen maar bewondering hebben voor haar vak en zeker voor haar als hartverwarmend mens. Ze voelde zo goed aan wat mijn wensen waren t.o.v de gebeurtenissen die volgden op het heengaan van mijn papa. Hoe we dit konden verwerken in de tekst, in het prentje, in de muurfoto, in alles.

Ook Thur de voorganger is een heel bijzondere man waar ik in die korte tijd van alles van geleerd heb. En Marlies die samen met mij de laatste stap gemaakt heeft om afscheid van mijn papa te nemen toen hij opgebaard lag. Toppers zijn het allemaal. Bedankt lieve mensen dat jullie ons begeleid, ondersteund, gesteund, verwarmd en gekoesterd hebben.

Edmond en Chantal Jongen
Pascal Jacobs schreef op 25 februari 2019:
In december van het afgelopen jaar is mijn Oma overleden. Dit was de eerste keer dat ik hiermee te maken kreeg. Als ik terug kijk op de week van de uitvaart kan ik niets dan positieve dingen zeggen over het werk van Wanda en haar collega's bij Els Jacobs.

Aan de hand van de wensen van de familie is er voor een uitvaart gezorgd die voor mij toch altijd een mooie herinnering zal blijven, en heeft geholpen met het verwerken van het verlies. Bedankt.
Fons Cobbenhagen schreef op 13 februari 2019:
Beste Els en medewerkers,

Ik wil jullie langs deze weg nog eens bedanken voor wat jullie voor mij hebben betekend in die moeilijke tijd. Ik kan alleen maar zeggen dat jullie van de uitvaart van Jeannie iets geweldigs hebben gemaakt. Tot in de puntjes perfect verzorgd, wat voor mij een enorme troost was. Ook tijdens het gebeuren bij de zaak was alles even goed verzorgd.

Jullie doen jullie werk niet met je handen maar met je hart. Nogmaals mijn dank. En ik denk dat ik spreek voor de hele familie.

Met vriendelijke groeten,
Fons Cobbenhagen
Wendy kubben schreef op 17 januari 2019:
Een jaar geleden is mijn moeder bijzonder snel overleden. Nadat we contact hebben gehad met Els en haar team stond de dag erna Wanda aan de deur. Een warme en vriendelijke vrouw waar je je meteen, ook al klinkt het gek, op je gemak voelt. Ze neemt de tijd om alles rustig door te nemen met een lach en traan. Niks is te veel.

Zelfs de avond voor de begrafenis toen we de kist gingen sluiten en Wanda een stukje voor las heb ik haar gevraagd of ze dit namens mij op de begrafenis kon vertellen. Het was allemaal geen probleem.

Hoe alles werd geregeld, ik had het niet op een andere manier gewild. Ik kijk er met een bijzonder gevoel op terug.

Wendy Kubben
Thea Sanders v.d Eertwegh schreef op 17 januari 2019:
Lieve Els.

Mijn eerste kennismaking met jou, was in 2011. Mijn moeder was overleden en samen met mijn zussen hadden we er voor gekozen om de uitvaart door Els Jacobs te laten verzorgen. Wat was dat een goede keuze. We hadden gelijk een gevoel van saamhorigheid. Helaas werd vlak erna mijn man ziek. En 20-1-2013 is hij overleden. Het was dan ook niet moeilijk om de uitvaart weer door jou te laten verzorgen.

Hoe moeilijk het soms nog is. Ik denk samen met mijn kinderen nog regelmatig terug over hoe het was. Doordat jij de handvaten aan deed reiken hebben we er een mooie herinnering van gemaakt en hadden we het gevoel dat hij op een wolkje mee keek en zijn duim omhoog stak. Jij en je dames zijn de engeltjes op aarde.

Lieve Els ik wens je alle goeds voor de toekomst.
Lieve groetjes Thea Sanders v.d Eertwegh en kinderen.

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier