Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.200.222.93 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
126 berichten.
Miriam Heijnen schreef op 17 januari 2019:
Hoi Els,

Het is alweer 8 jaar geleden, maar ik vergeet nooit mijn reactie, toen je bij ons aan de deur stond. Ik kende jou van de verpleegkundige opleiding. Zeer verbaasd was ik dan ook, toen jij aan de deur stond, toen mijn vader was overleden.

We hebben er echter totaal geen spijt van gehad, dat we met jou in zee zijn gegaan. Je hebt alles tot in de puntjes geregeld en hebt veel tijd aan ons besteed. Heel veel dank hiervoor.

Wij raden dan ook aan: ga met Els je uitvaart plannen, je krijgt geen spijt.

Groetjes Miriam
Caroline Gelissen schreef op 16 januari 2019:
Beste Els,

Ik sta erop om jou en je medewerkers namens mijn broer mijn familie en mezelf uitdrukkelijk te bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn vader. Er werd op élk detail gelet, er viel zelfs geen enkel schoonheidsfoutje te bespeuren, het was perfect in alle opzichten!

Els, echt waar: je hebt je ware roeping gevonden. Je bent een prachtige, warme, unieke vrouw. Je passie en inzet waren en zijn zo groot, dat ik je bijvoorbeeld zelfs altijd mocht bellen voor informatie en hulp. De liefdevolle begeleiding en het meedenken betekende dan ook een onmisbare steun voor ons. We zullen dit nooit vergeten.

Els, nogmaals: onze oprechte en welgemeende dankbaarheid!

Caroline Gelissen en familie.
John Steine schreef op 25 december 2018:
Beste Els, lieve Wanda, en rest van het team,

Hartelijk bedankt voor de perfecte wijze waarop jullie de uitvaart van Jan Eijkenboom hebben verzorgd. Met name Wanda zorgde door haar warme uitstraling tijdens de voorafgaande gesprekken voor 'n stukje rust bij ons! De afscheidsdienst in het crematorium was top.

Nogmaals, hartelijk dank!!

Namens Wendy , Sharon, partners en kinderen,

John
Familie Gorissen schreef op 22 december 2018:
Beste Els en collega's,

Nadat wij plotseling afscheid hebben moeten nemen van onze man, vader, schoonvader en opa hebben jullie het voor ons mogelijk gemaakt om een warm afscheid te nemen. Al onze wensen werden gehoord en ingevuld, alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld en jullie hebben hierin echt een zorg bij ons weggenomen in deze moeilijke tijd!

Wij kijken terug op een zeer moeilijke tijd, maar wel een tijd waarin we, mede dankzij jullie, de kans hebben gekregen om op een waardige en zeer persoonlijke wijze afscheid te nemen van onze dierbare.

Veel dank hiervoor namens de hele familie.
Frenk bulte schreef op 12 december 2018:
Gisteren de uitvaart van onze pap en schoonvader gehad. De verzorging en begeleiding van jullie team was uitmuntend te noemen. Zoveel respect als jullie toonden aan de betrokkenen moeten wij terug geven aan jullie organisatie. Prachtig uitvaartcentrum, persoonlijk afgestemd op eenieder, alsmede de proffesionaliteit tijdens de uitvaartdienst.

Ondanks alle verdriet hebben we "genoten" van jullie topteam waarvoor dank.

Frenk en Anja

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier