Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.182.81 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
123 berichten.
Familie Gorissen schreef op 22 december 2018:
Beste Els en collega's,

Nadat wij plotseling afscheid hebben moeten nemen van onze man, vader, schoonvader en opa hebben jullie het voor ons mogelijk gemaakt om een warm afscheid te nemen. Al onze wensen werden gehoord en ingevuld, alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld en jullie hebben hierin echt een zorg bij ons weggenomen in deze moeilijke tijd!

Wij kijken terug op een zeer moeilijke tijd, maar wel een tijd waarin we, mede dankzij jullie, de kans hebben gekregen om op een waardige en zeer persoonlijke wijze afscheid te nemen van onze dierbare.

Veel dank hiervoor namens de hele familie.
Frenk bulte schreef op 12 december 2018:
Gisteren de uitvaart van onze pap en schoonvader gehad. De verzorging en begeleiding van jullie team was uitmuntend te noemen. Zoveel respect als jullie toonden aan de betrokkenen moeten wij terug geven aan jullie organisatie. Prachtig uitvaartcentrum, persoonlijk afgestemd op eenieder, alsmede de proffesionaliteit tijdens de uitvaartdienst.

Ondanks alle verdriet hebben we "genoten" van jullie topteam waarvoor dank.

Frenk en Anja
Marcel van Ratingen schreef op 9 december 2018:
Puur en alleen uitgaande van de mooie website van Els Jacobs Uitvaarthuis besloot ik met mw. Jacobs te gaan samenwerken om de moeilijkste dag in mijn leven te organiseren: het afscheid van mijn moeder, mw. H. Manders.

Mw. Jacobs gaf van begin tot eind blijk van haar veelzijdigheid en professionaliteit. Tezamen met haar inlevingsvermogen en vindingrijkheid heb ik in het uitvaarthuis, in samenwerking met mijn partner een intiem, sereen en uitstekend georganiseerd afscheid aan mijn moeder kunnen geven.

Mw. Jacobs en haar team verdienen alle lof! Een bericht in dit gastenboek is wel verdiend!
Gloria Willems schreef op 15 november 2018:
Ik was aanwezig bij de afscheidsdienst van L. G. in de Biesenhof in Sweikhuizen. Het was prachtig! Perfect geregeld, de sfeer was heel sereen en ik kon merken dat er aandacht aan de nabestaanden was besteed. Geen afraffelen van wat er niet toe doet, maar echt oprechte aandacht.

Ik was ontzettend onder de indruk en ik ga u zeker een mail sturen met een aantal vragen. Nog nooit heb ik dit gevoel zo intens beleefd.

Dank u wel hiervoor!

Chapeau!
Emy Gielkens, namens familie Boshouwers schreef op 2 november 2018:
Nadat onze tante was overleden hebben we contact opgenomen met Els Jacobs om ons voor de derde keer te ondersteunen bij het regelen van de uitvaart.

Naast de aandacht voor het uiterlijk verdiept Els zich ook in het innerlijke van de overledene. Hierdoor is zij goed in staat mee te denken en passende ideeรซn aan te dragen bij de invulling van de wensen van de nabestaanden zodat het een zeer persoonlijk afscheid wordt. De sfeervolle inrichting van de rouwkamer en de wijze van opbaring in haar uitvaarthuis zijn onovertreffelijk.

De woorden op haar website, zoals โ€œluisteren, afstemmen op en betrokkenheidโ€, brengt zij ruimschoots in de praktijk. Wat ons betreft mag โ€œveel respect voor de overledeneโ€ nog aan het lijstje toegevoegd worden. Er is sprake van een fijne samenwerkingsrelatie.

De uitvaart werd door Els en haar team tot in de puntjes verzorgd, waardoor wij als nabestaanden er een fijne herinnering aan hebben.

Niemand wil bezig zijn met het definitief afscheid van een dierbare. Maar als het noodzakelijk is, is het fijn iemand te kennen waar je de overledene met een gerust hart naar toe kunt laten brengen.

Els, nogmaals bedankt voor jouw unieke werkwijze.

Emy Gielkens, namens familie Boshouwers

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier