Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.229.131.116 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
118 berichten.
Miriam Pijpers-Penders schreef op 14 november 2017:
Op 11 okt 2017 is onze moeder totaal onverwacht in het ziekenhuis overleden. Na kort overleg werd Els Jacobs gebeld. Ik had al verschillende uitvaarten van Els meegemaakt en mijn zus had ook goede dingen gehoord. Pap vond op dat moment alles goed. Els is diezelfde avond gekomen en het voelde meteen goed. Els denkt mee, geeft adviezen, zoekt naar oplossingen zonder daarbij dwingend te zijn.

In de dagen voor de uitvaart was er geregeld contact, zowel telefonisch als bij pap thuis en ook bij Els in het uitvaartcentrum nam ze de tijd voor ons. Mijn zus en ik hebben mam verzorgd en het ook samen afgemaakt door op de laatste avond de kist te sluiten. Alles verliep heel mooi, heel plechtig en rustig, zoals wij het wilden. Ook het contact met de dames die mam mee verzorgd hebben was meteen goed.

De uitvaart was, ondanks het grote verdriet, toch ook heel mooi. Tot in de puntjes verzorgd. Dat is ook wat wij nu te horen krijgen van mensen die erbij waren, dat geeft wel positieve kracht. Zelfs nu nog (afgelopen week zijn we een urn gaan uitzoeken) neemt ze de tijd voor je. Als je het gevoel kunt overbrengen dat je er volledig bent voor een gezin met zoveel verdriet en emoties, dan ben je mijns inziens een vakvrouw.

Complimenten voor Els en haar hele team!!

Miriam Pijpers-Penders en Mariรซlle Thomassen-Penders en hun gezinnen.
Brigitte Stijfs schreef op 8 november 2017:
Ook al is mijn vader, Wil Stijfs, al een tijdje geleden, op woensdag 1 maart 2017 overleden wil ik toch nog graag mijn reactie schrijven. Het jaar 2017 gaat bijna ten einde en de rust komt beetje bij beetje terug na een hectisch 2017.

Mijn moeder kwam onverwacht in het ziekenhuis terecht begin januari en zij is er slecht aan toe. Half februari komt mijn moeder thuis, totaal verzwakt. Mijn vader heeft er heel erg onder geleden dat hij 5 weken alleen was. Ze dachten zelf het leven weer samen beetje bij beetje op te pakken. Op carnavalsdinsdag kijken we samen naar de optocht in Neerbeek.. Op woensdag 1 maart zouden we 's middags de verjaardag vieren van mijn vader, die eigenlijk op 3 maart jarig was. Tegen 1300uur kwam ik samen met mijn dochter terug van een crematie van een klein meisje te Heerlen. Nog vol verdriet op weg naar Geleen waar we nog iets voor mijn vader zouden kopen. Mijn moeder belde op en zei "Pap beweegt niet meer'. Mijn dochter heeft direct 112 gebeld en binnen een paar minuten kwamen we bij mijn ouders aan en daar zat mijn vader aan de keukentafel "dood". Buurtbewoners die via de AED app werden benaderd renden naar binnen en begonnen te reanimeren. Ziekenauto's, politie... Na een half uur was het feit daar dat mijn vader was overleden.

Aangezien mijn vader jarenlang bij de kerk als vrijwilliger heeft gewerkt en ook met alle uitvaarten met Mijnheer Pastoor met het kruis voorop liep sprak hij vaker met lof over Els Jacobs. Aangezien mijn ouders een andere verzekering hadden heb ik Els Jacobs gebeld en gevraagd of het รผberhaupt mogelijk was. Els vertelde me geen probleem. Tegen de avond is Els gekomen en heeft met ons alles doorgesproken. Zij heeft alles tot in de puntjes geregeld.

Mijn vader is opgebaard geweest bij Els Jacobs. Wat zou hij trots zijn geweest bij al die vrouwen. Maar wat lag hij er mooi bij. Hij zag er zo mooi uit. Het was zo "mooi" om hem daar te zien liggen. We hadden het niet anders gewild. Zijn verjaardag 3 maart hebben we ook daar zijn "gevierd". Iedereen die hem lief had was er. Wat zou hij blij zijn geweest.

Els heeft veel bruikbare tips gegeven. Gewoon een vakvrouw. Ook tijdens de dienst, de vrouwelijke dragers, het zag er prachtig uit. Wij kunnen iedereen Els Jacobs en personeel van harte aanbevelen. Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen.

Brigitte Stijfs
Andre von Berg Cecile van Loon schreef op 22 september 2017:
Lieve Wanda, Harry en collega's

Overlijden van een dierbare is droevig en verdrietig zeker als het onze moeder betreft. Het eerste contact met Wanda voelde direct als vertrouwd. De rust, het luisterende oor professionele benadering. Samen overleggen over hoe de uitvaartdienst het beste tot zijn recht komt. Geen opdringerige adviezen en raadgevingen. Nuchter meedenken zonder opsmuk. Het uiteindelijke resultaat was hart verwarmend ondanks een droevige gebeurtenis. Wanda gaf zoals ze beloofd had een mooie invulling aan een sobere dienst. Alle lof voor deze vrouw. Els Jacobs mag zich rijk prijzen met een medewerker als Wanda.

Daarnaast nog een woord van dank aan Harry Schoonbroodt, hij die onze moeder liefdevol verzorgd heeft samen met mijn partner.

Met vriendelijke groet,
Andrรฉ von Berg en Cecile van Loon
Maria, Roger en Monique Wouters schreef op 15 september 2017:
Lieve Els en collegae,

Na een zeer droeve belevenis kwamen wij in contact met jullie. Dit hebben wij ervaren als warm en prettig. We hebben goed samengewerkt om de laatste dagen en het definitieve afscheid te regelen voor onze man en vader. De samenwerking was heel fijn. Na de mis en crematie hebben wij veel complimenten gekregen van familie en kennissen, dat alles zo fijn verzorgd was. Geen enkele wanklank is ons ter ore gekomen. Nogmaals onze welgemeende complimenten.

Groetjes,

Maria, Roger en Monique Wouters
Elsloo
Tonia schreef op 25 juli 2017:
Lieve Els en die andere blauwe engelen,

Hartelijk dank voor de mooie viering in de Labourรฉ samen met Arie. De mooie zonnebloemen en dat alles gebeurde onder het toeziend oog van Sissy!

De echte uitvaart in Brunssum was ook heel mooi! De veertien engeltjes zullen heel tevreden zijn.

Tonia

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier