Uitvaartbegeleidster

Voor Els Jacobs Uitvaartonderneming in Beek zijn we op zoek naar een uitvaartbegeleidster. Ben jij betrokken, meegaand en draag je de verantwoordelijkheid om een uitvaart proces in alle nauwkeurigheid te verzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nog geen ervaring binnen deze branche? Geen probleem. Jij krijgt dé kans om je te ontwikkelen tot zelfstandig uitvaartbegeleidster.

Functie omschrijving

Als uitvaartbegeleidster ben jij hét gezicht van Els Jacobs Uitvaartonderneming. Je bent de spin in het web en bent verantwoordelijk voor het gehele uitvaartproces, van de melding van het overlijden tot en met de uitvaartdienst. Tijdens dit proces staan de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

Tijdens je rol als uitvaartbegeleidster houd jij je bezig met het voorbereiden, regelen en organiseren van de uitvaartwerkzaamheden samen met de nabestaanden. Hierin houd je ook contact met de benodigde toeleveranciers. Tevens leid je de uitvoering van de uitvaartdienst. Een correctie durven aanbrengen bij een thuisopbaring is een pré.

Door de onvoorspelbaarheid in het werk is er kans op een grote afwisseling tussen rustige en drukke werkweken. Je krijgt een contract op basis van 24 uur per week.

Wij bieden

Als uitvaartbegeleidster is het belangrijk dat je beschikt over een efficiënte werkwijze om het uitvaartproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een sterk organisatorisch én empathisch vermogen is dan ook een absolute must. Verder sta je sterk in je schoenen, ben je dienstbaar en flexibel en kan jij je uitstekend presenteren.

Naast bovenstaande eigenschappen, stelt Els Jacobs Uitvaartonderneming de volgende eisen:

  • Je bent bereid om in wisselende diensten te werken, ook in de weekenden, avonden en nachten;

  • Je beschikt over minimaal een MBO+ diploma;

  • Je kunt werken met het MS Office pakket;

  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen auto;

  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

  • Els Jacobs uitvaartonderneming biedt jou het volgende:

  • Een uitdagende functie in een ambitieus en innovatief team;

  • Een intensieve inwerkperiode;

  • Reiskostenvergoeding € 0,21 per km;

  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-Uitvaartbranche.

Spreekt dit je aan?

Solliciteer dan direct! Stuur je C.V. en foto naar personeelszaken@elsjacobsuitvaart.nl
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Els Jacobs uitvaartonderneming 046 – 4112922